Offerte aanvraag

Parketvloer reiniging

Marktleider in de Achterhoek

Team van professionals

Korte en directe communicatie

Parketvloer reinigen
TipTop schoonmaakdiensten
4.8
Gebaseerd op 22 recensies
powered by Google
Anne UbbinkAnne Ubbink
09:15 12 Feb 24
Goede kwaliteit schoonmaak en fijne communicatie met de klant!
Lh Van mersbergenLh Van mersbergen
20:52 10 Feb 24
Tiptop is de beste van de achterhoek! Het personeel wat langskomt denkt mee en altijd in oplossingen. Zijn correct en komen hun afspraak altijd na. Kortom een tiptop schoonmaak bedrijf
Marco WisselinkMarco Wisselink
20:22 10 Feb 24
Tip Top schoonmaakdiensten is een fijn en betrouwbaar bedrijf. Nette medewerkers en een super service. Je kunt merken dat kwaliteit hoog in het vaandel staat . Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden.
N.J. NijweideN.J. Nijweide
12:07 10 Feb 24
Ieder jaar perfekte schoonmaak van de schoorsteen door vriendelijke Ferry. Afspraak wordt automatisch voor het volgende jaar weer ingepland. Van te voren per email een bericht van de komst.
Rik Van LondenRik Van Londen
09:28 10 Feb 24
Werk al jaren samen met Tip Top. Ik heb het bedrijf leren kennen als een zeer betrouwbaar, netjes en met personeel die staat voor het bedrijf! Op naar nog meer schone jaren!
js_loader

Parketvloeren zijn een populaire keuze voor veel bedrijfspanden en huizen vanwege hun elegantie en natuurlijke uitstraling. Echter, om het uiterlijk van uw parketvloer te behouden, is regelmatig reinigen en onderhouden van de vloer een must.

Parket vloer schoonmaken

Een van de eerste stappen in het reinigen van uw parket vloer is het verwijderen van stof en vuil. Dit kan worden gedaan met een stofzuiger of een dweil. Daarna is het belangrijk om een milde reinigingsoplossing te gebruiken en de vloer grondig te boenen. Hierna is het verstandig om de vloer met schoon water af te spoelen en te laten drogen.

De voordelen van parketvloer onderhoud

 • Verlengt de levensduur van de parketvloer
 • Behoudt de natuurlijke uitstraling en schoonheid van het hout
 • Vermindert slijtage en krassen
 • Verhoogt de hygiëne en gezondheid van de ruimte
 • Beschermt tegen vocht en andere schade

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten

Als u op zoek bent naar professionele hulp bij het reinigen en onderhouden van uw parketvloer, dan is TipTop Schoonmaakdiensten de perfecte keuze. Onze ervaren en getrainde medewerkers zorgen ervoor dat uw parket vloer er altijd stralend uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ik wil een offerte!

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182

Terugbel verzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Daarom kiest u voor ons

 • Team van professionals
 • Jarenlange ervaring
 • Uitgebreid dienstaanbod
 • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten
 • Marktleider in de Achterhoek
 • Korte en directe communicatie
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over
Parketvloer reiniging

 • Hoe vaak moet ik mijn parketvloer reinigen?

  Het is aanbevolen om uw parketvloer ongeveer één keer per maand te reinigen, afhankelijk van hoe vaak deze wordt gebruikt. Hoe meer de vloer wordt gebruikt, hoe vaker het moet worden schoongemaakt.

 • Hoe kan ik vlekken op mijn parketvloer verwijderen?

  Vlekken kunnen verwijderd worden met specifieke reinigingsproducten die speciaal zijn ontworpen voor parketvloeren. Probeer nooit om vlekken te verwijderen met agressieve schoonmaakmiddelen.

 • Wanneer is het nodig om mijn parketvloer te renoveren?

  Het is noodzakelijk om uw parketvloer te renoveren wanneer deze beschadigd is of wanneer het verouderd is. Ook wanneer uw parketvloer er niet meer stralend uitziet, is het verstandig om hem te renoveren. Laat deze renovatie altijd uitvoeren door een professional.

Call Now Button