Glasbewassing? ✅ Glazenwasser met jaren ervaring! (TIP)

Glazenwasser – de beste van de Achterhoek

Glasbewassing is een specialistische dienstverlening die zeker niet vergeten mag worden in het algemene onderhoud van uw bedrijfspand of van uw woning. Schone ramen dankzij onze glazenwassers verhogen namelijk de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Schoongewassen glas verlengt daarnaast ook nog de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Wilt u ook TipTop schone ramen door een nette, vakbekwame en professionele glazenwasser? Wij ontzorgen u bij het verzorgen van de glasbewassing, zowel binnen als buiten en gevel. Wist u trouwens dat een gevel op het westen viezer wordt dan een oostgevel? Dit alles heeft te maken met de wind en regen die in Nederland vaak uit het westen komt. Laat u adviseren over de frequentie, afgestemd op de locatie van uw bedrijfspand en ligging van de gevel. Dit speelt namelijk een belangrijke rol in de frequentie waarin onze glazenwasser bij u langs dient te komen.

Glazenwasser in de Achterhoek

Onze glazenwassers maken gebruik van moderne en innoverende gereedschappen en eigen hoogwerkers om u zo efficiënt en veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor plaatsen die moeilijk te bereiken zijn hebben wij autohoogwerkers in ons wagenpark. Hierdoor kunnen wij flexibel en veilig werken tot een hoogte van 18 mtr.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing. Samen met de opdrachtgever kijken wij altijd naar de juiste oplossing, frequentie en werkrooster. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijden waarop onze glazenwassers bij u langs komen.

Glazenwasser Doetinchem

Bent u opzoek naar een professionele glazenwasser in Doetinchem? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten aan het juiste adres! Ons werkgebied is de regio Achterhoek, zo kunnen wij het contact met onze opdrachtgevers goed en persoonlijk onderhouden. Wij staan namelijk voor direct en korte communicatie, wel zo prettig! Naast glasbewassing hebben wij nog vele andere diensten in ons dienstenaanbod. Denk bijvoorbeeld aan regulier schoonmaakonderhoud, dit kan prima in combinatie met glasbewassing uitgevoerd worden.

Glazenwasser Winterswijk

Zijn uw glazen vies en woont u in Winterswijk? Zoek dan niet verder! Wij zijn hét schoonmaakbedrijf in de Achterhoek en actief in Winterswijk. De glazenbewassing kan gemakkelijk uitgevoerd worden in combinatie met regulier schoonmaakonderhoud. TipTop Schoonmaaktdiensten staat bekend om haar directe en korte communicatie zodat u op de meeste prettige manier een afspraak kunt maken. Voor meer mogelijkheden en informatie neem dan contact met ons op.

Glazenwasser Aalten

Ook voor uw het schoonmaken van ramen in Aalten kunt u bij TipTop Schoonmaakdiensten terrecht. Voor meer informatie of vragen over de vele mogelijkheden neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op.

Glazenwasser Groenlo

Ook in de omgeving Groenlo kunt u gebruikmaken van de vele mogelijkheden die TipTop Schoon te bieden heeft. Het schoonmaken van uw ruiten is gemakkelijk te combineren met een van de vele schoonmaakdiensten die TipTop te bieden heeft. Voor meer informatie of vragen naar de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

Professioneel materieel

In sommige gevallen is glasbewassing risicovol werk voor onze glazenwassers. Dit beperken wij door gebruik te maken van professioneel materieel en geschoolde glazenwassers. Wij maken gebruik van telescopische oplossingen waardoor de veiligheid gewaarborgd kan worden. Door deze oplossing hebben wij een reikwijdte van meer dan 14 meter vanaf de grond, hierdoor worden ook moeilijk bereikbare plekken TipTop schoon!

Snel een afspraak maken?

Wij zijn partner van diverse sportclubs en evenementen in de Achterhoek die kiezen voor onze expertise. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor een beter resultaat. Kies voor onze schoonmaakdiensten, vele zijn u al voor gegaan. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Glazenwassers

Glazenwassers van TipTop, dat werkt!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182