Glasbewassing? ✅ Glazenwasser met jaren ervaring! (TIP)
  1. Home
  2. /
  3. Schoonmaakdiensten
  4. /
  5. Glasbewassing

Glazenwasser nodig ? Uw glasbewassing Tip Top in orde!

Wist u dat glasbewassing een specialistische dienstverlening is die zeker niet vergeten mag worden in het algemene onderhoud van uw bedrijfspand of van uw woning? U wilt toch ook graag schone ramen dankzij onze glazenwasserij Oost? Onze glazenwassers bedrijf zal de uitstraling van uw bedrijfspand of woning verhogen. Schoongewassen glas verlengt daarnaast ook nog de levensduur van uw ramen en kozijnen en daar wilt u toch ook naar streven? Wilt u ook TipTop schone ramen door een nette, vakbekwame en professionele glazenwasser? Wij ontzorgen u bij het verzorgen van de glasbewassing, zowel de binnen- als buitengevels. Wat veel mensen niet weten, is dat de gevel op het westen vaak veel viezer wordt dan het oosten. Dit heeft te maken met de wind en regen die in Nederland vaak uit het westen komt. Laat u daarom ook adviseren over de frequentie, afgestemd op de locatie van uw bedrijfspand en ligging van de gevel. Dit speelt namelijk een belangrijke rol in de frequentie waarin ons glazenwassers bedrijf bij u langs dient te komen.

Beste Tip Top schoonmaak Winterswijk

Schone ramen is natuurlijk erg belangrijk en daarom komt Tip Top schoonmaak Winterswijk graag bij u langs om alles weer te laten stralen. Een goede glazenwasser oost kan het beste voor u betekenen en dan kunnen uw ramen er weer een tijdje tegen. Soms is het wat vaker nodig, maar dat hangt ook af van de weersomstandigheden. In ieder geval wilt u toch ook graag naar buiten kunnen kijken, zowel thuis als op uw werk? Daarom zijn wij er voor u en u kunt altijd een beroep op ons doen wanneer dat u ons glazenwassers bedrijf nodig heeft.

Professioneel ramen wassen in de Achterhoek

Alle glazenwassers die bij ons in dienst zijn maken gebruik van moderne en innoverende gereedschappen en eigen hoogwerkers om u zo efficiënt en veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Soms zijn bepaalde plaatsen wat lastiger te bereiken, maar daarvoor beschikken wij over autohoogwerkers in ons wagenpark. Hierdoor kunnen wij flexibel en veilig werken tot een hoogte van 18 meter. Zo ziet u maar dat glazenwasserij oost u echt goed en snel van dienst kan zijn! Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing. Samen met de opdrachtgever kijken wij altijd naar de juiste oplossing, frequentie en het werkrooster. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijden waarop onze glazenwasser oost bij u langs komt. Professioneel ramen wassen laat je uitvoeren door Tip Top schoonmaak Winterswijk!

Glazenwasser Doetinchem

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser in Doetinchem? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten aan het juiste adres! Ons werkgebied is de regio Achterhoek, zo kunnen wij het contact met onze opdrachtgevers goed en persoonlijk onderhouden. Wij staan namelijk voor direct en korte communicatie, wel zo prettig! Naast glasbewassing hebben wij nog vele andere diensten in ons dienstenaanbod. Denk bijvoorbeeld aan regulier schoonmaakonderhoud, dit kan prima in combinatie met glasbewassing worden uitgevoerd. We horen het daarom graag als wij u van dienst mogen zijn.

Glazenwasser Winterswijk

Zijn de ramen vies en bent u woonachtig in Winterswijk? Zoekt u dan niet verder! Wij zijn hét schoonmaakbedrijf in de Achterhoek en actief in Winterswijk. De glazenbewassing kan eenvoudig worden uitgevoerd in combinatie met regulier schoonmaakonderhoud. Wij van TipTop Schoonmaakdiensten staat bekend om onze directe en korte communicatie. Voor meer mogelijkheden en informatie neem dan contact met ons op.

Glazenwasser Aalten en Groenlo

Ook voor uw het schoonmaken van ramen in Aalten en/of Groenlo kunt u bij TipTop Schoonmaakdiensten terecht. Voor meer informatie of vragen over de vele mogelijkheden neem dan snel contact met ons op. Tip Top Schoonmaak staat voor u klaar!

Professioneel materieel

Soms hoort de glasbewassing bij risicovolle werkzaamheden. Dit beperken wij door gebruik te maken van professioneel materieel en geschoolde glazenwassers. Wij maken gebruik van telescopische oplossingen waardoor de veiligheid gewaarborgd kan worden. Door deze oplossing hebben wij een reikwijdte van meer dan 14 meter vanaf de grond, hierdoor worden ook moeilijk bereikbare plekken TipTop schoon!

Snel een afspraak maken?

Wij zijn partner van diverse sportclubs en evenementen in de Achterhoek die kiezen voor onze expertise. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor een beter resultaat. Kies voor onze schoonmaakdiensten, al veel particulieren en bedrijven zijn u voorgegaan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Glazenwassers

Glazenwassers van TipTop, dat werkt!

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182