Opleveringsschoonmaak nodig? ✅ Dé Schoonmaak Specialist!

Een TipTop Opleveringsschoonmaak

Bij de oplevering van een verbouwing of nieuwbouw komt het vaak voor dat het pand bezemschoon opgeleverd wordt. Dit betekent nog niet dat het geschikt is voor intrede, vaak is een grondige opleveringsschoonmaak gewenst. In dit proces maken wij wanden, vloeren, deuren, ramen sanitaire ruimtes, trappenhuizen en liften geheel schoon zodat het geschikt is voor oplevering.

Maak een schone start

TipTop Schoonmaakdiensten kan gebruikt worden bij verbouw of nieuwbouw, maar bijvoorbeeld ook bij een verhuizing. Denk hierbij aan het schoonmaken van uw nieuwe pand of het schoon achterlaten van het oude pand. Wij hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van gebouwen na diverse bouwactiviteiten. Met onze professionals hebben wij alle kennis in eigen huis, hierdoor kunnen wij een complete dienst aanbieden. Het efficiënt inplannen en op de juiste manier handelen is zeer belangrijk bij een opleveringsschoonmaak. Wilt u meer weten over de flexibiliteit die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tevredenheid

Het team professionals van TipTop zet zich in voor een nauwe samenwerking met de opdrachtgever om tevredenheid te kunnen garanderen. Een opleveringsschoonmaak wordt grondig aangepakt, een strakke planning is hierbij van belang. TipTop zorgt ervoor dat onze werknemers uitgerust zijn met de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Zo kunnen wij niet alleen een goed resultaat garanderen, maar kunnen wij ook een gezonde start maken voor regulier schoonmaakonderhoud. Een opleveringsschoonmaak is vaak het startpunt voor regulier onderhoud. Het voordeel van TipTop is dat wij beide diensten aanleveren, zodat het vloeiend in elkaar overloopt. Wij verzorgen het volledige schoonmaakonderhoud van uw pand!

Het Beste Schoonmaakteam van de Achterhoek

TipTop Schoonmaakdiensten streeft naar samenwerking, ondernemersschapen innovatie. Onze werknemers werken met passie voor onze klanten, dit zit u terug als opdrachtgever. Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf, dit nemen wij serieus. Wij begrijpen als geen ander het belang van een schone en gezonde werkomgeving. Dit start met een goede opleveringsschoonmaak. Kies voor TipTop en ervaar de service die al vele bedrijven dagelijks ervaren. Wij streven altijd naar korte en direct communicatie! In de Achterhoek zijn wij al jarenlang bekend als het beste schoonmaakteam van de Achterhoek, ook voor een opleveringsschoonmaak!

Vraag nu een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een opleveringsschoonmaak? Wij denken graag met u mee. Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op.

Opleverings Schoonmaak

Laat uw Opleveringsschoonmaak verzorgen door TipTop!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182