Schoorsteenvegen? ✅ Uw erkende schoorsteenveger in de regio
  1. Home
  2. /
  3. Schoonmaakdiensten
  4. /
  5. Schoorsteenvegen

Schoorsteenveger nodig?

Heeft u een schoorsteen veger nodig? Regulier onderhoud aan uw schoorsteen is zeer belangrijk. Misschien maakt u wel regelmatig gebruik van uw kachel? U moet dan zorgen dat u gezondheidsproblemen kunt voorkomen net als levensgevaarlijke situaties. Daarom moet u uw schoorsteen regelmatig laten vegen door één van onze schoorsteenvegers. De brandverzekering stelt steeds vaker eisen rondom het tijdig vegen van uw schoorsteen, dus wees alert en laat uw schoorsteen op tijd vegen. We zien dat er jaarlijks weer tientallen schoorsteenbranden ontstaan door slecht onderhoud aan de schoorsteen. Voorkom deze nare gevolgen en blijf genieten van uw kachel, kies nu voor onze professionele aanpak. Wij beschikken over eigen autohoogwerkers.

Hoe vaak laten schoorsteenvegen?

Weet u hoe vaak een schoorsteen vegen nodig is? Dit ligt geheel aan hoe vaak u uw kachel gebruikt, de vochtigheid van het hout en het stookgedrag. Heel simpel gezegd, hoe vaker u stookt, hoe vaker u de schoorsteen moet laten vegen. Indien de kachel als hoofdverwarming gebruikt wordt, raden wij aan het minimaal twee maal per jaar te laten doen. Bij een sfeerkachel is één keer per jaar voldoende. Vraag na afloop van het onderhoud altijd even na hoeveel roet er uit de schoorsteen is gekomen, zo krijgt u een beeld van uw stookgedrag.

Professionele aanpak schoorsteen veger

Onze schoorsteenvegers zijn opgeleid, gecertificeerd en werken uitsluitend met de beste materialen. Wij beschikken over het juiste materieel om veilig onderhoud uit te kunnen voeren, denk hierbij aan een hoogwerker en professionele borstels, roetdekens en stofzuigers. Wij zorgen er voor dat uw woonkamer schoon en roetvrij achterblijft. Wij werken vlot, professioneel en goedkoop. Een goed moment om daarom na te gaan wat wij voor u kunnen betekenen.  

Rookkanaal plaatsen

Naast het schoorsteenvegen en schoorsteen reinigen zien wij vaak dat klanten ook direct kiezen voor aanvullend onderhoud rondom de schoorsteen. Denk hierbij aan dakgootreiniging, dakpanreiniging, schoorsteenrenovatie of dakgootreparatie. Indien u hier voor kiest kunnen wij deze werkzaamheden combineren, zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze cruciale onderhoudswerkzaamheden. Een nieuw rookkanaal zorgt ervoor dat roetdeeltjes zich minder makkelijk hechten. Dit voorkomt brand! Ook is het nodig om een rookkanaal te plaatsen als u wilt stoken maar uw woning nog geen rookafvoer heeft. TipTop zorgt voor een professionele installatie van uw nieuwe rookkanaal, aan de hand van de juiste schoorsteenveeg materialen.

Schoorsteenveger kosten

Het is goed om te weten wat de schoorsteenveger kosten zijn. Daarom kunt u zich beter laten informeren door ons. Wij geven u graag aan wat de schoorsteenveger kosten zijn zodat u goed voorbereid bent wat de mogelijkheden zijn.

Wat kost een reiniging?

Het professioneel laten reinigen van uw schoorsteen kan TipTop voor u uitvoeren voor een zeer scherp tarief. Eén van onze schoorsteenvegers zal op professionele wijze het onderhoud aan uw schoorsteen verrichten en zal hierbij zorgen dat de woonkamer schoon achtergelaten wordt. 

Schoorsteenveger Achterhoek

Ook schoorsteenvegen behoort tot het grote assortiment schoonmaakdiensten die TipTop rijk is. Daarom kunt u in de gehele Achterhoek terecht bij TipTop Schoonmaakdiensten voor het vegen van uw schoorsteen. Het vegen van uw schoorsteen kan gemakkelijk gecombineerd worden met ander regulier schoonmaakonderhoud. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Het is belangrijk om te weten wat uw voordelen zijn als u van onze diensten gebruik maakt. Maar ook is het fijn dat u van tevoren weet wat de kosten zijn en daar informeren wij u graag over. Een goede schoorsteenveger Achterhoek heeft u nu gevonden, dus zorg dat wij u snel van dienst kunnen zijn door contact met ons op te nemen.

Schoorsteenveger Winterswijk

TipTop schoonmaakdiensten heeft haar hoofdvestiging gevestigd in Winterswijk. Voor snel onderhoud aan uw schoorsteen of het vegen van uw schoorsteen ben u bij TipTop Schoonmaakdiensten in Winterswijk aan het juiste adres. Onze werknemers beschikken over de expertise om elke schoonmaakklus tot in perfectie te volbrengen. Het beste wat u kunt doen is nagaan wanneer dat u de schoorsteenveger Winterswijk nodig heeft en dan snel contact met ons opnemen. Goed onderhoud aan uw schoorsteen is van levensbelang en wij helpen u hier graag bij. Neemt u daarom contact met ons op zodat wij onze schoorsteenveger Winterswijk bij u in kunnen plannen en dan kunt u uw kachel weer volop gebruiken én er van genieten natuurlijk!

Schoorsteenveger Doetinchem

Moet uw schoorsteen professioneel gereinigd worden en woont u in Doetinchem? Geen probleem, TipTop schoonmaakdiensten is actief in heel de Achterhoek en dus ook in Doetinchem. Afspraken kunnen snel en gemakkelijk gemaakt worden. Het reinigen van uw schoorsteen kan gecombineerd worden met andere schoonmaakdiensten. Gaat u daarom eens kijken wat de voordelen zijn die onze schoorsteenvegers Doetinchem u te bieden hebben. Het is fijn om zekerheid te hebben en ook een hele geruststelling als u weet wat u uw schoorsteen veilig kunt gebruiken! Wij staan voor u klaar en horen het daarom graag als wij u van dienst mogen zijn. Laat ieder jaar uw schoorsteen onderhouden door ons en de schoorsteenveger Doetinchem staat voor u klaar! Voor meer informatie en vragen over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.

Direct een afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken? Neemt dan contact met ons op of maak direct een afspraak. Voorkom problemen met uw schoorsteen en kies tijdig voor professioneel onderhoud van TipTop Schoonmaakdiensten!

Wij hebben een groot werkgebied in en rondom de Achterhoek en zitten gevestigd in Winterswijk.

Schoorsteenvegen

Zeer scherpe tariefstelling voor het professioneel laten reinigen van uw schoorsteen.

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182