Offerte aanvraag

Schoorsteenvegen

Marktleider in de Achterhoek

Team van professionals

Korte en directe communicatie

Schoorsteenvegen
TipTop schoonmaakdiensten
4.8
Gebaseerd op 22 recensies
powered by Google
Anne UbbinkAnne Ubbink
09:15 12 Feb 24
Goede kwaliteit schoonmaak en fijne communicatie met de klant!
Lh Van mersbergenLh Van mersbergen
20:52 10 Feb 24
Tiptop is de beste van de achterhoek! Het personeel wat langskomt denkt mee en altijd in oplossingen. Zijn correct en komen hun afspraak altijd na. Kortom een tiptop schoonmaak bedrijf
Marco WisselinkMarco Wisselink
20:22 10 Feb 24
Tip Top schoonmaakdiensten is een fijn en betrouwbaar bedrijf. Nette medewerkers en een super service. Je kunt merken dat kwaliteit hoog in het vaandel staat . Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden.
N.J. NijweideN.J. Nijweide
12:07 10 Feb 24
Ieder jaar perfekte schoonmaak van de schoorsteen door vriendelijke Ferry. Afspraak wordt automatisch voor het volgende jaar weer ingepland. Van te voren per email een bericht van de komst.
Rik Van LondenRik Van Londen
09:28 10 Feb 24
Werk al jaren samen met Tip Top. Ik heb het bedrijf leren kennen als een zeer betrouwbaar, netjes en met personeel die staat voor het bedrijf! Op naar nog meer schone jaren!
js_loader

Heeft u een schoorsteenveger nodig? Regulier onderhoud aan uw schoorsteen is zeer belangrijk. Misschien maakt u wel regelmatig gebruik van uw kachel? U moet dan zorgen dat u gezondheidsproblemen kunt voorkomen, net als levensgevaarlijke situaties. Daarom moet u uw schoorsteen regelmatig laten vegen door een van onze schoorsteenvegers. 

De brandverzekering stelt steeds vaker eisen rondom het tijdig vegen van uw schoorsteen, dus wees alert en laat uw schoorsteen op tijd vegen. We zien dat er jaarlijks weer tientallen schoorsteenbranden ontstaan door slecht onderhoud aan de schoorsteen. Voorkom deze nare gevolgen en blijf genieten van uw kachel, kies nu voor onze professionele aanpak. Wij beschikken over eigen autohoogwerkers.

Hoe vaak schoorsteen laten vegen?

Weet u hoe vaak een schoorsteen vegen nodig is? Dit ligt geheel aan hoe vaak u uw kachel gebruikt, de vochtigheid van het hout en het stookgedrag. Heel simpel gezegd, hoe vaker u stookt, hoe vaker u de schoorsteen moet laten vegen. Indien de kachel als hoofdverwarming gebruikt wordt, raden wij aan het minimaal tweemaal per jaar te laten doen. Bij een sfeerkachel is één keer per jaar voldoende. Vraag na afloop van het onderhoud altijd even na hoeveel vuil er uit de schoorsteen is gekomen, zo krijgt u een beeld van uw stookgedrag.

Professionele aanpak schoorsteen veger

Onze schoorsteenvegers zijn opgeleid, gecertificeerd en werken uitsluitend met de beste materialen. Wij beschikken over het juiste materieel om veilig onderhoud uit te kunnen voeren, denk hierbij aan een hoogwerker en professionele borstels, roetdekens en stofzuigers. Wij zorgen er voor dat uw woonkamer schoon en roetvrij achterblijft. Wij werken vlot, professioneel en goedkoop. Een goed moment om daarom na te gaan wat wij voor u kunnen betekenen.
Schoorsteenveger

Rookkanaal plaatsen

Naast het schoorsteenvegen en schoorsteen reinigen zien wij vaak dat klanten ook direct kiezen voor aanvullend onderhoud rondom de schoorsteen. Denk hierbij aan dakgootreiniging, dakpanreiniging, schoorsteenrenovatie of dakgootreparatie. Indien u hiervoor kiest kunnen wij deze werkzaamheden combineren, dus hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze cruciale onderhoudswerkzaamheden. Een nieuw rookkanaal zorgt ervoor dat roetdeeltjes zich minder makkelijk hechten. Dit voorkomt brand! Ook is het nodig om een rookkanaal te plaatsen als u wilt stoken maar uw woning nog geen rookafvoer heeft.

Schoorsteenveger kosten

Het is goed om te weten wat de schoorsteenveger kosten zijn. Daarom kunt u zich beter laten informeren door ons. Wij geven u graag aan wat de schoorsteenveger kosten zijn zodat u goed voorbereid bent wat de mogelijkheden zijn.
Offerte aanvragen

Schoorsteenveger Achterhoek

Ook schoorsteenvegen behoort tot het grote assortiment schoonmaakdiensten die TipTop rijk is. Daarom kunt u in de gehele Achterhoek terecht bij TipTop Schoonmaakdiensten voor het vegen van uw schoorsteen. Het vegen van uw schoorsteen kan gemakkelijk gecombineerd worden met ander regulier schoonmaakonderhoud. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Het is belangrijk om te weten wat uw voordelen zijn als u van onze diensten gebruikmaakt.

Direct een afspraak maken voor schoorsteen vegen?

Wilt u direct een afspraak maken? Neemt dan contact met ons op of maak direct een afspraak. Voorkom problemen met uw schoorsteen en kies tijdig voor professioneel onderhoud van TipTop Schoonmaakdiensten! Wij hebben een groot werkgebied in en rondom de Achterhoek en zitten gevestigd in Winterswijk.

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182

Terugbel verzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Daarom kiest u voor ons

  • Team van professionals
  • Jarenlange ervaring
  • Uitgebreid dienstaanbod
  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten
  • Marktleider in de Achterhoek
  • Korte en directe communicatie
Offerte aanvragen
Call Now Button