Onze aanpak - Ontdek de werkwijze van Tip Top

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  1. Home
  2. /
  3. Over Tip Top
  4. /
  5. Onze aanpak

Onze aanpak

Het is belangrijk dat er tussen opdrachtgever en Tip-Top sprake is van wederzijds vertrouwen. Dat kan alleen door een open en heldere communicatie. Wij zijn daarbij niet alleen een steun in de rug voor onze medewerkers, maar ook voor onze opdrachtgevers. In de schoonmaakbranche is het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen.

Wij werken met prestatiecontracten en performancegericht schoonmaken (alleen actie ondernemen als er iets vuil is) om kosten en de efficiëntie te verhogen. Korte en directe communicatielijnen, frequente kwaliteitscontroles zijn de basis voor de juiste schoonmaakkwaliteit. Dit alles zorgt voor een hoge kwaliteit, tevreden medewerkers en opdrachtgevers en resuteerd in een TipTop schoon pand. TipTop Schoonmaakdiensten is hét schoonmaak bedrijf voor u!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182