Gevelreiniging nodig? Wij reinigen uw gevel professioneel.
  1. Home
  2. /
  3. Schoonmaakdiensten
  4. /
  5. Gevelreiniging

Gevelreiniging door TipTop Schoonmaakdiensten

Door ons weerklimaat in Nederland krijgen gevels en voegen veel te voorduren. Regen, sneeuw en wind kunnen ervoor zorgen dat uw gevels door de jaren heen erg vies en vuil worden. Dit vuil komt voornamelijk door algen en roetaanslag, wat wordt veroorzaakt door vocht. Uw voegen en gevels zien er daardoor niet meer als nieuw uit, en hebben dus behoefte aan een grondige reiniging. Het aanzicht van uw woning of pand geeft de eerste indruk van uw bedrijf.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om een schoon bedrijfspand te hebben. Het is tevens uw visitekaartje naar uw klanten. Zorg er dus op tijd voor dat u op tijd uw gevels laat reinigen door een ervaren en professioneel gevelreiniging bedrijf. TipTop Schoonmaakdiensten biedt de oplossing. Met ruim 20 jaar aan ervaring in de schoonmaakwereld kunnen we stellen dat we een betrouwbare partner zijn als het aankomt op schoonmaakwerk. Persoonlijk contact en korte lijnen zijn bij ons ontzettend belangrijk. Zo weet u wat u van ons mag verwachten en zal u niet voor onvoorziene verassingen komen te staan. Ons doel is om een relatie met u op te bouwen.

Waarom gevel reiniging?

Vervuiling van gevels kan op verschillende manieren. Denk hierbij voornamelijk aan vuil door het weer. Wind, regen en sneeuw kunnen uw gevels en voegen sterk aantasten. Dit heeft een negatief invloed op de wanden van het pand. Zo zorgt vocht vaak voor de groei van mos op de gevel, wat bij vorst zal uitzetten door de kou. Dit veroorzaakt dan weer vorstschade wat letterlijk kan leiden tot gescheurde gevels. Hier moet u vervolgens een gevelrenovatie voor uitvoeren, om de staat van uw gevels te herstellen. Dit wilt u koste wat het kost voorkomen. Met gevel reiniging pakken wij de schoonmaak bij de oorsprong aan, waardoor de bovengenoemde processen niet of nauwelijks kunnen plaatsvinden. TipTop Schoonmaakdiensten adviseert u graag over de gevelreiniging, zodat uw gevels er weer uit zien als nieuw!

Professioneel uw gevel reinigen

Wilt u geen zorgen hebben over de reiniging van uw gevel. Dan is TipTop Schoonmaakdiensten de juiste partner. Ons team bestaat uit professionals die vakbekwaam zijn en enkel werken met de juiste, milieuvriendelijke middelen. Hierdoor zal uw reinigingsklus snel en veilig worden geklaard.

We geven u graag advies over de frequentie van het onderhoud, zodat u precies weet wanneer het nodig is om de gevelreiniging aan te pakken. Ook bij het vaststellen van het type onderhoud helpen wij u. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Door onze vakkundige analyse en inventarisatie zijn wij in staat om snel te identificeren waar het vuil is. TipTop Schoonmaakdiensten werkt dan naast het zichtwerk, ook het onzichtbare vuil schoon.

Het beste schoonmaakteam van de Achterhoek

TipTop Schoonmaakdiensten werkt enkel met de nieuwste innovaties en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Zo is de gevel reiniger geheel afbreekbaar en zal het geen effect hebben op het milieu. Bij onze hardwerkende professionals staat passie en gedrevenheid centraal. Wij verzekeren u, u zult geen spijt krijgen van het laten reinigen van uw gevel door TipTop.

Het reinigen van de gevels geeft u de garantie om jarenlang te genieten van een schone en verzorgde woning of bedrijfspand. Met jarenlange ervaring in het schoonmaakwerk kunnen wij stellen dat gevelreiniging daadwerkelijk resultaat oplevert. Wacht dus niet te lang en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gevelreiniging offerte aanvragen

Is de gevel van uw woning of bedrijfspand ook toe aan een rondje onderhoud? Twijfel niet en neem contact op met tiptop Schoonmaakdiensten. Transparantie en korte lijnen staan voor ons voorop. We maken gezamenlijk een planning om te bepalen wanneer het voor u het beste uitkomt. Zo komt u niet voor onvoorziene verassingen te staan en weet u direct wanneer wij voor de deur staan. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Maak u geen zorgen over de tijden en laat ons u ontzorgen bij het verrichten van kwalitatief onderhoud van uw gevels.

TipTop Schoonmaakdiensten heeft ruim 20 jaar ervaring in de schoonmaakwereld. Wij zijn ondertussen een begrip in de gehele Achterhoek als het aankomt op onze schoonmaakdiensten. Ook voor u staan we graag klaar. Neem vandaag dan ook contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Door onze directe communicatie weet u precies wat u van ons mag verwachten en wanneer wij bij u voor de deur staan. Bent u benieuwd naar de gevelreiniging kosten? Stel uw vragen gerust!

We nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag voor u aan de slag!

Gevelreiniging

TipTop biedt de juiste oplossing bij een vieze gevel!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182