Gevelreiniging - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek

Gevelreiniging door TipTop Schoonmaakdiensten

Gevels en voegen hebben door ons weerklimaat veel te voorduren. Hierdoor worden gevels en voegen door de jaren vies en vuil. Vuil, dat voortkomt uit algen en roetaanslag, zorgen er voor dat uw gevel en voegen er niet meer als nieuw uitzien. Zoals u weet is uw pand een visitekaartje voor uw bedrijf, dit doet dus afbreuk aan uw imago. Wilt u hier wat aan doen? Dan biedt TipTop de juiste oplossing, namelijk gevelreiniging.

Het aanzicht van uw pand geeft altijd de eerste indruk van uw bedrijf, het is dus wenselijk om deze regelmatig grondig te laten reinigen. De mate van gevelreiniging zal afhankelijk zijn van de mate van vervuiling en ondergrond. Heeft u al eens eerder uw gevel laten reinigen? Dan bepaalt dit ook de wijze waarop het nieuwe onderhoud aangepakt dient te worden.

Gevel laten reinigen

Wilt u zich geen zorgen maken over het reinigen van uw gevel? Laat uw gevel dan reinigen door TipTop! Onze professionals zijn getraind en vakbekwaam met de juiste middelen, hierdoor zal de klus snel en veilig geklaard worden.

Wij adviseren u graag over de frequentie van het onderhoud en welk type onderhoud nodig is. Denk bijvoorbeeld aan borstelen, hogedrukreiniging of impregneren. Dit zijn allemaal mogelijkheden die wij als schoonmaakbedrijf aanbieden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze professionals op het gebied van gevelreiniging gaan geen uitdaging uit de weg. Door onze vakkundige analyse en inventarisatie van uw objecten zijn wij in staat zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil schoon te maken. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijden waarop wij onze expertise verrichten.

Het beste schoonmaakteam van de Achterhoek

TipTop Schoonmaakdiensten maakt gebruik van de nieuwste technieken en milieuvriendelijke  schoonmaakproducten. Onze professionals streven naar het beste resultaat voor uw situatie en werkt met passie. Met onze gevelreiniging bent u verzekerd van jarenlang plezier en genot van een schone gevel zonder zorgen. Wij streven naar een sterke relatie met onze opdrachtgevers gebaseerd op vertrouwen en resultaat.

Wij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en onze professionals werken met passie en gedrevenheid. Wij streven altijd naar korte en direct communicatie, geen gedoe dus! In de Achterhoek zijn wij al jarenlang bekend als het beste schoonmaakteam van de Achterhoek, ook voor gevelreiniging!

Gevelreiniging Offerte Aanvragen

Wij zijn partner van diverse sportclubs en evenementen in de Achterhoek die kiezen voor onze expertise. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor een beter resultaat. Kies voor onze schoonmaakdiensten, vele zijn u al voor gegaan. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Gevelreiniging

TipTop biedt de juiste oplossing bij een vieze gevel!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182