Offerte aanvraag

Schoonmaakbedrijf Lichtenvoorde

Marktleider in de Achterhoek

Korte en directe communicatie

Jarenlange ervaring

Schoonmaakbedrijf Lichtenvoorde
TipTop schoonmaakdiensten
4.8
Gebaseerd op 22 recensies
powered by Google
Anne UbbinkAnne Ubbink
09:15 12 Feb 24
Goede kwaliteit schoonmaak en fijne communicatie met de klant!
Lh Van mersbergenLh Van mersbergen
20:52 10 Feb 24
Tiptop is de beste van de achterhoek! Het personeel wat langskomt denkt mee en altijd in oplossingen. Zijn correct en komen hun afspraak altijd na. Kortom een tiptop schoonmaak bedrijf
Marco WisselinkMarco Wisselink
20:22 10 Feb 24
Tip Top schoonmaakdiensten is een fijn en betrouwbaar bedrijf. Nette medewerkers en een super service. Je kunt merken dat kwaliteit hoog in het vaandel staat . Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden.
N.J. NijweideN.J. Nijweide
12:07 10 Feb 24
Ieder jaar perfekte schoonmaak van de schoorsteen door vriendelijke Ferry. Afspraak wordt automatisch voor het volgende jaar weer ingepland. Van te voren per email een bericht van de komst.
Rik Van LondenRik Van Londen
09:28 10 Feb 24
Werk al jaren samen met Tip Top. Ik heb het bedrijf leren kennen als een zeer betrouwbaar, netjes en met personeel die staat voor het bedrijf! Op naar nog meer schone jaren!
js_loader

Zoekt u een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Lichtenvoorde? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Het beste schoonmaakteam van Lichtenvoorde en omgeving met jarenlange ervaring gaat graag aan de slag met uw schoonmaakwerk. Met een aanbod van schoonmaakwerk tot schoorsteenvegen en glazenwassen, staan we in Lichtenvoorde en omgeving voor u klaar. We werken zowel voor bedrijven als particulieren. Wij zetten uw schoonmaakwerk centraal en zorgen dat uw wensen worden vervuld.

Glazenwasser in Lichtenvoorde en omgeving

Voor een glazenwasser in Lichtenvoorde bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionele glazenwassers maken namelijk gebruik van geavanceerde gereedschappen. Daarnaast kunnen zij met behulp van hoogwerkers een hoogte van maar liefst 18 meter bereiken. Zo kunnen we zo efficiënt mogelijk uw glazen wassen in Lichtenvoorde. Glasbewassing is specialistische schoonmaakdienst waar we u graag bij ontzorgen! Kiest u daarom direct hier voor de beste glazenwasser in Lichtenvoorde, wij kunnen u direct van dienst zijn!

Schoorsteenveger Lichtenvoorde

Bent u op zoek naar een professionele schoorsteenveger en woont u in Lichtenvoorde? Dan bent u op de juiste plek. TipTop schoorsteenvegers zijn namelijk actief door heel de Achterhoek en komen dus ook graag uw schoorsteenvegen in Lichtenvoorde. Een afspraak maken doet u gemakkelijk en snel via onze website. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie óf om een afspraak in te plannen. De beste schoorsteenveger in Lichtenvoorde is bij ons in dienst en helpt u graag verder!

Vertrouwd schoonmaakbedrijf in Lichtenvoorde

Onze professionele medewerkers werken iedere dag weer met passie. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring in schoonmaakwerk. Korte lijnen en directe communicatie stellen wij zeer op prijs en bouwen dan ook graag een goede relatie met u op. Dat schept een band én vertrouwen.
Ik wil een offerte!

Direct een afspraak bij ons schoonmaakbedrijf in Lichtenvoorde

Natuurlijk heeft u interesse in onze dienstverlening! Een goed moment om direct een afspraak bij ons te maken. Kiest u daarom ook voor het schoonmaakbedrijf in Lichtenvoorde en dan kunnen wij u snel van dienst zijn. Ook wanneer u vragen heeft of direct een offerte aan wilt vragen, kiest u voor ons. Iedere dag staan wij voor onze klanten klaar.

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182

Terugbel verzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Daarom kiest u voor ons

  • Team van professionals
  • Jarenlange ervaring
  • Uitgebreid dienstaanbod
  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten
  • Marktleider in de Achterhoek
  • Korte en directe communicatie
Offerte aanvragen
Call Now Button