Calamiteitenreiniging - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek

Calamiteitenreiniging

Reiniging bij calamiteiten vraagt om grote deskundigheid, bereikbaarheid, flexibiliteit en directe communicatie. Wij handelen snel bij calamiteiten als brand-, storm- of waterschade, deze kunnen immers op elk onwenselijk tijdstip voorkomen. Wij staan direct voor u klaar mocht zich een calamiteit voordoen.

Specialisme

Calamiteitenreiniging is een vak apart. De grote deskundigheid en professionaliteit valt niet onder onze normale tak van schoonmaakdiensten. Onze opgeleide professionals zijn de meest ondenkbare omstandigheden voorbereid. Doordat wij snel, flexibel en deskundig handelen, kunt u op ons rekenen in het geval van een calamiteit. TipTop is de juiste partij die rekening houdt met uw imago, kwaliteit, milieu en veilig arbeidsomstandigheden.

Maak het onze zorg

Nadat de brandweer de slangen heeft opgerold staan wij klaar om het pand weer bewoonbaar te maken. Dit betekend dat wij altijd voor u klaar staan, ongeacht het tijdstip. Wij beheersen de juiste reinigingstechnieken en kunnen de juiste beslissing maken voor elk ongeval. Of het nu gaat om water-, brand- of stormschade, wij hebben de juiste oplossing. Wij beoordelen tevens wat nog te redden valt. Samen met u maken we de economische afweging of het haalbaar is, rekening houdend met de emotie van de gedupeerde.

Voorkom Productiestilstand

In een zakelijke omgeving is het van groot belang dat de operatie weer zo snel mogelijk hervat wordt na een calamiteit. Wij proberen ten aller tijde een productiestilstand te voorkomen. In sommige extreme gevallen is dit niet mogelijk, maar door het snelle handelen van TipTop zien we vaak dat productie snel hervat kan worden. Een ongeval in het weekend zal ongemerkt aan uw medewerkers voorbij gaan, dit is wel zo prettig voor de werksfeer.

Kies voor de kwaliteit van TipTop

Calamiteitenreiniging is een vak apart. Wij als professionals weten dat als geen ander, ons personeel is opgeleid om in elke situatie de juiste oplossing te bieden. Wij gaan tot het uiterste om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn, ook als het gaat om advies over de vervolgstappen. Onze passie en gedrevenheid komt terug bij onze werknemers, ergens waar wij heel trots op zijn. Ondernemen doe je samen en is een topsport, zorg dat een calamiteit geen levenslange impact heeft op uw bedrijf.

Direct een afspraak maken

Bent u in nood en heeft u direct calamiteitenreiniging nodig? Bel dan direct op ons telefoonnummer 0543 – 516182. Wilt u de mogelijkheden bespreken indien een calamiteit zich voordoet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Calamiteitenreiniging

TipTop biedt professionele calamiteitenreiniging diensten.

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182