Zonnepanelen Reinigen? ✅ Goed idee! Veilig & Snel schoon!

Het beste schoonmaakteam van de Achterhoek

TipTop Schoonmaakdiensten maakt gebruik van de nieuwste technieken en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Onze professionals streven naar het beste resultaat voor uw situatie en werkt met passie. Met onze service om uw zonnepanelen te reinigen bent u verzekerd van een beter rendement en hebt u langer plezie van uw zonnepanelen. Wij streven naar een prettige relatie met onze opdrachtgevers gebaseerd op vertrouwen en resultaat.

Wij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en onze professionals werken met passie en gedrevenheid. Wij streven altijd naar korte en direct communicatie, geen gedoe dus! In de Achterhoek zijn wij al jarenlang bekend als het beste schoonmaakteam van de Achterhoek, ook voor regulier schoonmaakonderhoud!

Zonnepanelen reinigen (osmosewater)

Een TipTop rendement! Het voorjaar is hét moment om uw zonnepanelen te laten reingen, want de zomer staat voor de deur en die zorgt voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. U behaalt een veel hoger rendement met TipTop schone zonnepanelen dan met bevuilde panelen. Het professioneel laten reingen van je zonnepanelen betekent ook een langere levensduur voor uw zonnepanelen.

Zonnepanelen reinigen door TipTop Schoonmaakdiensten

We zien vaak dat na het installeren van nieuwe zonnepanelen er geen onderhoud meer aan de zonnepanelen plaatsvindt. Het reinigen van zonnepanelen is belangrijk voor de levensduur en het behouden van het rendement. Over de jaren kan het rendement met 15% afnemen, dit gaat vaak ongemerkt en kan verholpen worden door regelmatig onderhoud aan uw zonnepanelen uit te voeren. Vogelpoep, fijn stof in de lucht of woestijnzand zijn vaak de oorzaak van een vuillaag op de zonnepanelen welke er door regen niet afgaan. Uit onderzoek is gebleken dat het regelmatig laten reinigen van zonnepanelen een hoger rendement oplevert doordat de zonnestralen beter hun werk kunnen doen.

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Zonnepanelen reinigen

TipTop zorgt voor optimaal rendement van uw zonnepanelen!

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182

Offerte Aanvragen

Wij zijn partner van diverse sportclubs en evenementen in de Achterhoek die kiezen voor onze expertise. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor een beter resultaat. Kies voor onze schoonmaakdiensten, vele zijn u al voor gegaan. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Maak gebruik van onze expertise

Maak gebruik van onze kennis en expertise op het gebied van zonnepaneel reinigen. Wij voeren de klus voordelig en vakkundig voor u uit zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw eigen veiligheid en het rendement van uw zonnepanelen.

Waarom zonnepanelen reinigen?

Zorg voor optimaal rendement van uw zonnepanelen en laat uw zonnepanelen regelmatig reinigen. Wij werken bij zowel particulieren als op grote locaties. Op grote locaties maken we veelal gebruik van onze robot.

Zonnepaneel reinigen niet nodig?

Onze klanten geven vaak aan dat ze het niet nodig vinden om de zonnepanelen te laten reinigen, waarbij wij vragen of ze wel eens de ramen van hun auto wassen. Door regen en de schuine plaatsing van de collectoren zorgt er voor dat een deel van het vuil met een flinke regenbui verwijderd wordt, echter blijft het hardnekkige vuil zoals vogelpoep achter op de collectoren. Juist voor dit hardnekkige vuil is het nodig om uw zonnepanelen goed te laten reinigen door een professioneel bedrijf zoals TipTop Schoonmaakdiensten.