Tapijtreiniging nodig? Dé specialist in tapijt reinigen.

Tapijtreiniging op maat

Vloerbedekking op werkvloeren krijgt over het algemeen veel te verduren. Het schoonmaken van vast tapijt beperkt zich bij veel organisaties vaak alleen tot stofzuigen en af en toe een vlek verwijderen. Met stofzuigen en vlekken verwijderen wordt het tapijt echter niet volledig schoongemaakt, omdat het ingelopen vuil hiermee niet verwijdert wordt. TipTop Schoonmaakdiensten raadt u dan ook aan om eens in de 2 tot 3 jaar het vaste tapijt door een professioneel team te laten reinigen. Zo blijft het tapijt representatief en schoon, wat zorgt voor een prettige sfeer binnen de werkomgeving.

Professioneel tapijt laten reinigen

Ons professionele team aan schoonmakers helpt u graag bij het grondig reinigen van het tapijt, om ervoor te zorgen dat uw werkvloer weer straalt. Ieder tapijt heeft een andere vorm van onderhoud nodig. Met de juiste, specialistische apparatuur zorgen wij ervoor dat het tapijt weer zo goed als nieuw lijkt! Verkeerd onderhoud kan leiden tot overtollige slijtage en oppervlakkige reiniging. Stofzuigen en een vlekverwijderaar is niet voldoende om het tapijt geheel te reinigen. Wij adviseren u dan ook om van de specialistische aanpak van TipTop Schoonmaakdiensten gebruik te maken. Hierdoor verhoogt u niet alleen de levensduur van uw tapijt, maar ook de uitstraling van het tapijt krijgt een boost. Vloerbedekking reinigen is dan ook heel belangrijk voor het algemene beeld van de werkomgeving.

Wij reinigen uw tapijt professioneel, vaak kiezen wij daarbij voor sproei-extractie tapijt reinigen. Dit is een specialistische manier om het tapijt op een grondige manier schoon te maken. Waar de standaard tapijtreinigers de aanzichtkant van het tapijt aanpakken, zorgt deze specialistische tool voor het onderhoud in de basis van het tapijt. Alles om ervoor te zorgen dat de levensduur van het tapijt met jaren kan worden verlengd!

Vloerbedekking schoonmaken

Vloerbedekking op werkvloeren kan in de loop van de tijd snel achteruit gaan. Dit komt doordat er onvoldoende onderhoud wordt gedaan aan het tapijt. Voetstappen, vlekken en andere beschadigingen dienen regelmatig te worden schoongemaakt, om ervoor te zorgen dat uw vloerbedekking er altijd netjes uit zal zien. Dit zorgt voor een positieve werksfeer op de werkvloer. Wij kiezen hier vaak voor sproei-extractie reiniging, waarbij wij meerdere malen het proces herhalen, net zolang totdat al het vuil is verdwenen. Het is een innovatieve manier om uw tapijt schoon te maken, maar daarnaast ook de bacteriën te minimaliseren. Ook is het mogelijk om het tapijt te laten impregneren. Wij brengen dan een beschermlaag op de vloerbedekking zodat u langer kunt genieten van een fris en schoon tapijt.

Bij TipTop Schoonmaakdiensten is alleen het beste resultaat goed genoeg. Ons ervaren team aan specialisten geven u het beste advies en zorgen voor een optimaal resultaat bij het reinigen van uw vloerbedekking. Door onze constante scholing hebben wij de juiste kennis op het gebied van tapijtreiniging. Tapijt schoonmaken is dan ook een van de onderdelen die we uitvoeren binnen het reinigen van een bedrijfsomgeving.

Onderhoud van uw tapijt

Het is belangrijk om uw tapijt eens in de 3 jaar te onderhouden, zodat de levensduur kan worden verlengd. Stofzuigen en het gebruiken van vlekverwijderaar is onvoldoende om het tapijt volledig te reinigen. Het zichtgedeelte van het tapijt is dan weliswaar schoon, daaronder is er vaak sprake van een hoog gehalte aan bacteriën en stofmijt. Dit zorgt ervoor dat het tapijt niet volledig schoon is. Om ervoor te zorgen dat uw werkomgeving hygiënisch is en blijft, raden wij u aan om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen van tapijt.

TipTop Schoonmaakdiensten is actief in de gehele Achterhoek. Wij zijn gemakkelijk te benaderen en proberen zo snel mogelijk een oplossing voor u te bedenken. Wij zijn dan ook een bekende naam voor tapijtreiniging Gelderland. Voor het juiste advies over tapijtreiniging, bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten op het juiste adres. U kunt vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zijn partners van diverse sportclubs, evenementen en hotels in de achterhoek. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring als het aankomt op verschillende schoonmaakdiensten, zoals tapijtreiniging. TipTop Schoonmaakdiensten helpt u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Samen zorgen wij voor een beter resultaat. Kies voor onze tapijtreiniging, vele zijn u al voor gegaan. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, of neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Tapijtreiniging

Laat uw tapijt op de juiste manier reinigen

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182