Vloeronderhoud - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek

Vloeronderhoud uitbesteden?

Uw vloer geeft een belangrijke boodschap af, een schone vloer is een veilige en schone woon- of werkomgeving. TipTop Schoonmaakdiensten neemt de zorgen over vloeronderhoud weg bij particulieren en bedrijven in en rondom de Achterhoek. Wij zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen schoon is, maar ook goed onderhouden wordt.

Met de juiste middelen en gereedschappen zorgen wij er voor dat uw bedrijfsvloer de zorg krijgt die het verdient. Van tapijtreiniging tot beton, onze professionals van TipTop Schoonmaakdiensten hebben voor elke ondergrond de juiste oplossing. Of u nou een kantoor of fabriekspand wilt onderhouden, bij TipTop kunt u terecht

Het beste onderhoud voor uw vloer

Elke type vloer vraagt om een andere vorm van onderhoud. Wij hebben professionals in huis die precies weten wat het beste bij uw type vloer past. In onze planning en oriëntatiefase van de opdracht nemen wij samen met u de wensen door en geven wij advies, hierdoor verlengen wij niet alleen de levensduur van uw vastgoed, maar ook het plezier dat de werknemers er van hebben.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij zijn partner van diverse sportclubs en evenementen in de Achterhoek die kiezen voor onze expertise. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor een beter resultaat. Kies voor onze schoonmaakdiensten, vele zijn u al voor gegaan. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Vloeronderhoud

Zet TipTop in voor het juiste onderhoud aan uw vloeren!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182