Vloeronderhoud nodig? Lat uw vloeren professioneel reinigen
  1. Home
  2. /
  3. Schoonmaakdiensten
  4. /
  5. Vloeronderhoud

Vloeronderhoud uitbesteden?

Vloeren worden intensief gebruikt en zijn bepalend voor het aanzien van een ruimte. Strepen, vlekken en andere beschadigingen, het kan allemaal leiden tot een onprofessioneel gezicht of een minder prettige woonomgeving. Het kan gemakkelijk voorkomen worden door regelmatig onderhoud uit te voeren. TipTop Schoonmaakdiensten kan u hierbij van dienst zijn! Ons specialistische team beschikt over de juiste materialen en kennis om de vloerreiniging op een professionele en milieuvriendelijke wijze uit te voeren. Wij nemen de zorgen over het vloeronderhoud voor u weg. Alles om u en schone en veilige woon- of werkomgeving te garanderen.

Aan de hand van specialistische materialen en vloerreinigers zorgen wij er binnen no-time voor dat uw vloer de zorg krijgt die het verdient. Van tapijtreiniging tot het reinigen van PVC of beton, voor elke ondergrond heeft TipTop Schoonmaakdiensten de juiste oplossing. De middelen zijn niet schadelijk voor mens, huisdier of het milieu. Uw vloer kan direct na en tijdens het reinigen worden belopen. Wij zijn actief in de gehele Achterhoek. Hierdoor zijn we ondertussen een bekende naam in de regio.

Het beste onderhoud voor uw vloer

Verschillende type vloeren vragen logischerwijs verschillende manieren van onderhoud. Onze professionals weten precies welk type onderhoud het best bij uw vloer past. Tijdens de oriëntatiefase nemen wij samen uw wensen door en geven wij advies om ervoor te zorgen dat uw vloer na het onderhoud weer zo goed als nieuw is! Hierdoor verlengen wij niet alleen de levensduur van uw voer, maar ook het plezier dat de werknemers ervan ervaren.

Er zijn verschillende type vloeren, waardoor er een groot aanbod is aan soorten vloerreinigers. Ons specialistische team beschikt over jarenlange kennis, waardoor wij met de juiste materialen en reinigers kunnen verzekeren dat uw vloer er weer uit ziet als vanouds. Wij plannen het onderhoud van uw vloer dusdanig in dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de planning. Wij zijn flexibel en kunnen buiten de kantoortijden aan de slag. Samen bespreken we de mogelijkheden voor het onderhoud van uw vloer.

Vloerreiniging voor elke vloer

Elke vloer is anders, en daarom is het belangrijk om het onderhoud hiervan goed te benaderen. Ons specialistische team aan reinigers beoordeelt uw vloer, waarna ze op een milieuvriendelijke wijze aan de slag gaan met het herstellen en schoonmaken. Alles om uw vloer weer te doen stralen. Van PVC tot tapijt, en van beton tot marmoleum. Geen opdracht is voor ons te gek. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat er voor uw vloer nodig is. TipTop Schoonmaakdiensten neemt al uw zorgen uit handen. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken met het onderhouden van de vloer. Laat uw vloer weer glimmen, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwalitatief jouw vloer reinigen

Vloeren krijgen gedurende hun looptijd veel te verduren. Dagelijks wordt er overheen gelopen, worden er kantoormeubelen verplaatst of rollen de bureaustoelen over en weer. Wanneer de vloer onvoldoende wordt onderhouden, kan het ertoe doen leiden dat de beschadigingen en strepen snel tevoorschijn komen. De uitstraling van de werkvloer neemt dan ook snel af. Dat wilt u toch niet laten gebeuren? Met degelijk onderhoud en een goede behandeling kunnen wij deze beschadigingen grotendeels vermijden.

Als schoonmaakbedrijf weten wij als geen ander dat tapijtvloeren lang mee gaan. Wat veel mensen echter vergeten, is dat ook het tapijt heel belangrijk is om regelmatig te onderhouden. Per ongeluk een kop koffie laten vallen, of heeft u andere vlekken of beschadigingen op uw vloerkleed? Geen probleem!

De specialisten van TipTop Schoonmaakdiensten beschikken over de juiste kennis en materialen om uw tapijtvloer op een milieuvriendelijke en professionele wijze te reinigen. Vervelende geurtjes, vlekken en andere beschadigingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit doen wij enkel en alleen met professioneel apparatuur, wat tevens milieuvriendelijk is. Hiermee garanderen wij dat u direct na het onderhoud de vloer weer kunt betreden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

TipTop Schoonmaakdiensten is partner van diverse sportclubs en evenementen in de Achterhoek die kiezen voor onze expertise. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor een beter resultaat. Of het nu gaat om vloeronderhoud, gevelreiniging of andere schoonmaakdiensten, geen opdracht is voor ons te gek. Kies voor de schoonmaakdiensten van Tip Top Schoon, velen zijn u al voor gegaan. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Vloeronderhoud

Zet TipTop in voor het juiste onderhoud aan uw vloeren!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182