Terrasreiniging nodig? Laat uw terras grondig reinigen.

Terrasreiniging Roundcleaner

Een helder en schoon terras is het visitekaartje voor uw bedrijf of woning. Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld, maar kan vanwege de gladheid ook gevaarlijk zijn. TipTop zorgt voor een heldere uitstraling van uw terras en, of uw bestrating.

We reinigen uw terrein met onze roundcleaner, waarbij het water wordt verhit tot Max. 80 C en onder aangepaste druk gespoten op het oppervlak. Naast het verbeteren en uiteraard het behouden van een mooie uitstraling, is periodiek onderhoud ook belangrijk om de levensduur van de materialen te verlengen en de kosten voor reparatie of vervanging te besparen. Ook doen we aan hogedruk reinigen, zodat we verzekerd zijn van een nieuwe uitstraling van uw tuin!

Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene/zwarte aanslag en weersinvloeden ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten ook de materialen van uw bestrating aan. Het behandelde oppervlak is dan weer TipTop schoon, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën. De hitte van stoom doodt namelijk onkruid, algen en mossen. De combinatie van stoom en roundcleaner geeft een mooi resultaat.

Na het schoonmaken kunnen wij uw terras behandelen met een milieu vriendelijke algen en mos doder waardoor de aangroei van nieuwe mossen en algen worden geremd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Om vakkundig aan de slag te kunnen is het belangrijk dat we samen kijken naar de beste oplossing. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang gratis advies over de mogelijkheden die TipTop voor u kan betekenen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Terrasreiniging

Kies voor Terrasreiniging van TipTop, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182