Tuinonderhoud nodig? Laat uw tuin onderhouden door experts.
  1. Home
  2. /
  3. Schoonmaakdiensten
  4. /
  5. Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op maat

Bent u opzoek naar professionele vaklui die uw tuin of groen onderhouden? Dan bent u ook bij TipTop aan het juiste adres! Wij zorgen dat uw tuin rondom uw bedrijf er perfect bij ligt, zodat u zich hier geen zorgen hoeft te maken. Wij bieden compleet tuinonderhoud, zoals:

  • Snoeien van groen
  • Knippen van heggen
  • Harken van uw tuin
  • Groen aanslag verwijderen met onze hogedruk apparatuur

Ons professionele team staat elke dag voor u klaar om uw tuin perfect te onderhouden!

Onderhoud

Wij zijn zeer flexibel inzetbaar. Wilt u bijvoorbeeld alleen in het voorjaar eenmalig onderhoud? Dat is mogelijk. Kiest u voor regulier onderhoud dan kunnen wij op elk gewenst moment onderhoudswerk verrichten. Zo is het ook mogelijk om compleet tuinonderhoud te verrichten, of enkel het gras te maaien. Dit ligt geheel aan uw voorkeur. Wij zorgen dat uw tuin er het gehele jaar verzorgd en natuurlijk uitziet. Met ons flexibel onderhoudscontract weet u precies waar u aan toe bent. De planning volgen wij nauwkeurig zodat u altijd grip heeft op de kosten en werkzaamheden.

Bedrijven kiezen voor ons professionele team dat uitgerust is met de juiste apparatuur om uw tuin perfect te onderhouden. Daarnaast kunnen wij ook onze diensten combineren, zoals bijvoorbeeld met regulier schoonmaakonderhoud. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u graag een persoonlijk advies? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Uw tuin is het visitekaartje

Als erkend hovenier is het voor ons belangrijk dat uw tuin er netjes bij ligt. Een eerste indruk maak je maar één keer, zo geldt het ook bij een tuin. Naast uw bedrijfspand zegt ook de tuin iets over het bedrijf. Een keurig onderhouden tuin geeft elk kantoor of bedrijfspand de juiste uitstraling. TipTop heeft jarenlang ervaring met tuinonderhoud van diverse tuinen rondom bedrijfspanden, kantoorpanden, scholen en overheidsinstanties. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers, geven advies en werken altijd voor een goede samenwerking.

Direct offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinonderhoud? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat u adviseren om het meeste uit uw tuin te halen.

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182