Schoonmaakonderhoud - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek

Schoonmaakonderhoud

Een schone werkomgeving waar medewerkers en gasten zich prettig voelen, dat is wat u wilt. TipTop Schoonmaakdiensten heeft jarenlange ervaring in het onderhouden van bedrijfspanden, van interieur tot sanitair.

Onze professionals van TipTop Schoonmaakdiensten nemen uw regulier schoonmaakonderhoud uit handen. Wij werken met passie en gedrevenheid voor onze opdrachtgevers, daarnaast zorgen wij door intensief contact dat uw wensen vervuld worden en ook blijven. Ons werkgebied is de regio Achterhoek, met opdrachtgevers zoals Rabobank Achterhoek-Oost, Vakantiepark De Twee Bruggen en Streekziekenhuis Koningin Beatrix.

Schoonmaakdiensten

Wij verrichten op reguliere basis schoonmaakdiensten bij u op locatie, hiermee nemen wij al uw zorgen uit handen. Wij onderhouden diverse type gebouwen, zoals bijvoorbeeld kantoren, winkels, trappenhuizen, fabrieken, zorginstellingen of bedrijfshallen. De frequentie van deze schoonmaakwerkzaamheden ligt geheel aan het rooster dat u met ons afspreekt. Onze schoonmaakprofessionals zorgen er vervolgens voor dat deze werkzaamheden worden verricht met uiterste precisie en kwaliteit waar wij voor staan.

Onze professionals op het gebied van schoonmaakonderhoud gaan geen uitdaging uit de weg. Door onze vakkundige analyse en inventarisatie van uw objecten zijn wij in staat zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil schoon te maken. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijden waarop wij onze expertise verrichten.

Reguliere schoonmaak

Een professionele omgeving vraagt om regulier onderhoud, zowel het interieur als exterieur. Bij TipTop zorgen wij ervoor dat u een schoon en prettige werkomgeving behoud, zonder dat u er over na hoeft te denken. Het werkrooster zorgt voor transparantie van de werkzaamheden zodat u de verzekerd bent van kwaliteit en continuïteit.

Dagelijks schoonmaakonderhoud is van belang in ruimtes waar dagelijks intensief gewerkt wordt. Intensief gebruik van ruimtes heeft als gevolg dat er snel gebruikersslijtage zichtbaar wordt, vuil hoopt zich snel op en bacteriën hebben hierbij de vrije loop. Dit oogt niet alleen vies, maar het heeft ook een negatief effect op uw werknemers. Naast het afnemen van productiviteit kan het ook voor meer ziekteverzuim zorgen. Voorkom deze nare gevolgen en zorg dat uw werkomgeving TipTop in orde is!

Het beste schoonmaakteam van de Achterhoek

TipTop Schoonmaakdiensten maakt gebruik van de nieuwste technieken en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Onze professionals streven naar het beste resultaat voor uw situatie en werkt met passie. Met onze diensten zoals regulier schoonmaakonderhoud bent u verzekerd van een prettige werkomgeving zonder zorgen op een regulier rooster. Wij streven naar een sterke relatie met onze opdrachtgevers gebaseerd op vertrouwen en resultaat.

Wij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en onze professionals werken met passie en gedrevenheid. Wij streven altijd naar korte en direct communicatie, geen gedoe dus! In de Achterhoek zijn wij al jarenlang bekend als het beste schoonmaakteam van de Achterhoek, ook voor regulier schoonmaakonderhoud!

Snel een afspraak maken?

Wij zijn partner van diverse sportclubs en evenementen in de Achterhoek die kiezen voor onze expertise. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor een beter resultaat. Kies voor onze schoonmaakdiensten, vele zijn u al voor gegaan. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Regulier Schoonmaak-onderhoud

Kies voor regulier schoonmaakonderhoud van TipTop, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182