Schoonmaakonderhoud nodig? Schakel TipTop schoonmaak in.
  1. Home
  2. /
  3. Schoonmaakdiensten
  4. /
  5. Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Een schone werkomgeving waar uw medewerkers en gasten zich prettig voelen, dat is wat u wilt. TipTop Schoonmaakdiensten is de partner voor het onderhoud van uw bedrijfspand! Met onze jarenlange ervaring in het onderhouden zijn wij een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in de regio. Onze professionals nemen uw reguliere schoonmaakonderhoud uit handen. Intensief contact is voor ons erg belangrijk. We bouwen een relatie met u op zodat er samen kan worden gewerkt aan de perfecte oplossing. Wij werken met passie en gedrevenheid, op een professionele wijze. Ons werkgebied bestaat uit de regio Achterhoek, waar wij met opdrachtgevers als Rabobank, Achterhoek-Oost, Vakantiepark De Twee Bruggen en Streekziekenhuis Koningin Beatrix de nodige ervaring hebben opgebouwd.

Schoonmaakonderhoud op maat

Een professionele werkomgeving vraagt om actief onderhoud, voor zowel het interieur als het exterieur. TipTop Schoonmaakdiensten zorgt voor een schone en prettige werkomgeving, zonder dat u daar over na hoeft te denken. Naast dat een ruimte vies kan ogen, kan het ook leiden tot een negatief effect op uw werknemers. Het afnemen van de productiviteit en een verhoging van het ziekteverzuim zijn langdurige gevolgen van het onvoldoende onderhouden van uw bedrijfsruimte. Met ons werkrooster voor de grote schoonmaak bieden wij transparantie van de werkzaamheden en algehele planning, zodat u te allen tijde verzekerd bent van kwaliteit en continuïteit.

In de ruimtes waar dagelijks intensief gewerkt wordt is continue schoonmaakonderhoud zeer belangrijk. Professioneel schoonmaken voorkomt snel gebruikersslijtage en geeft bacteriën in de ruimte geen mogelijkheid om te broeden. We zijn werkzaam in diverse sectoren. Zo werken we in de onderwijssector, zorgsector, retailsector en doen we aan industriële reiniging. Neem contact met ons op zodat uw werkomgeving TipTop in orde is en blijft!

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en meest milieuvriendelijke schoonmaakproducten. De professionals van TipTop Schoonmaakdiensten streven naar het beste resultaat voor uw bedrijfsruimte. Hierdoor bent u verzekerd van een prettige werkomgeving zonder zorgen over het reguliere rooster. Een sterke relatie met onze opdrachtgevers is waar wij naar streven!

Schoonmaakdiensten

Wij verzorgen de reguliere basis schoonmaakdiensten op locatie en nemen al uw zorgen uit handen. De frequentie van deze schoonmaakwerkzaamheden ligt gehaal aan het rooster dat we gezamenlijk samenstellen. Onze professionals zorgen eer vervolgens voor dat de werkzaamheden met uiterste precisie en kwaliteit worden verricht. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Door onze vakkundige analyse en inventarisatie van uw objecten zijn wij in staat om zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil schoon te maken. Professioneel schoonmaken houdt in dat we ten alle tijden tevreden gezichten zien. U hoeft zich geen zorgen te maken over de tijden waarop wij onze werkzaamheden uitvoeren. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, werkroosters en eventuele alarmsystemen.

Vraag direct een offerte aan

Als actieve parnet van diverse sportclubs en evenementen in de Achterhoek dragen we bij aan een ideale leefomgeving. Wij zijn dan ook een bekende naam in de regio. Met onze expertise willen wij u graag helpen bij het meedenken over schoonmaak gerelateerde oplossingen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor het beste resultaat. Wij nodigen u uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen, of contact op te nemen om de mogelijkheden samen door te nemen.

Regulier Schoonmaak-onderhoud

Kies voor regulier schoonmaakonderhoud van TipTop, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182