Schoonmaak na overlijden? ✅ Neem Nu Online Contact Op
  1. Home
  2. /
  3. Schoonmaakdiensten
  4. /
  5. Schoonmaak na overlijden

Schoonmaak na overlijden

Wanneer een naaste komt te overlijden, heeft dit doorgaans veel impact op de nabestaanden. Wat volgt is niet alleen een periode vol emoties en stress, maar ook een periode waarin allerhande zaken in korte tijd op een nette manier afgehandeld dienen te worden. In de eerste plaats gaat de aandacht vanzelfsprekend uit naar de organisatie van de respectvolle begrafenis of crematie. Vervolgens krijgt u vooral te maken met tal van administratieve zaken, zoals het annuleren van alle verplichtingen die de overledene had. Een van die taken kan ook het opzeggen van de huur zijn of het inschakelen van een makelaar om de woning van de overledene te koop aan te kunnen bieden. Ongeacht of er sprake is van een huur- of koopwoning, uiteindelijk zal het verblijf van de overledene netjes opgeleverd moeten worden, zodat het pand opnieuw verhuurd kan worden of zo snel mogelijk een geschikte koper vindt. Reiniging na dood is een oplossing die op een snelle maar respectvolle wijze de woning oplever klaar maakt. Voor de reiniging na overlijden helpen wij u graag verder.

Huis opruimen na overlijden

Helaas kan iedereen er vroeg of laat mee te maken krijgen, een huis opruimen na overlijden van een dierbare. Wij kunnen u vertellen dat u er niet alleen voor staat, hopelijk kan dat de pijn iets verzachten. Een huis schoonmaken na overlijden is een van de moeilijkste dingen die er bestaat en daarom nemen we het graag van u over. Wij begrijpen het maar al te goed dat u veel dingen aan uw hoofd heeft op dit moment. Er moet namelijk erg veel geregeld worden en dan moet vaak de woning ook nog voor een bepaalde tijd op worden geruimd. Het komt allemaal op u af en het zal toch geregeld moeten worden. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen en dan kunt u zelf aangeven wat u uit handen wilt geven aan ons.

Opruimen na overlijden

Het is heel veel wat er op u af is gekomen, opruimen na overlijden is pijnlijk, moeilijk en emotioneel tegelijk. Het is dan fijn als u wat extra helpende handen heeft zodat het wat sneller achter de rug kan zijn. Het enige wat u graag wilt is even tijd om te rouwen, u wilt alles even laten bezinken. Een goed moment om daarom hulp in te schakelen zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook wanneer dat er sprake is van spoed kunt u op ons rekenen en daarom horen we graag van u als wij u van dienst kunnen zijn.

Schoonmaak is ons specialisme

Het leeg maken van een woning betekent voor veel nabestaanden, dat ze in wezen voor een tweede keer afscheid nemen van de overledene. Tal van persoonlijke zaken die ze tijdens dit proces tegenkomen kunnen per slot van rekening herinneringen oproepen aan de persoon die hen nog maar kort geleden ontvallen is. Aangezien een dergelijke afsluitende leegruiming en schoonmaak een emotioneel proces kan zijn, is het niet ongebruikelijk dat mensen ervoor kiezen om deze taak uit handen geven en over laten aan een professioneel schoonmaakbedrijf. De plek na overlijden of onopgemerkte dood vraagt om een zeer specialistische vorm van reinigen. Ons team is getraind in het reinigen en ontsmetten van deze ruimtes met zeer specifieke kennis en ervaring.

Onze medewerkers hebben zonder meer begrip voor de emoties die verband houden met het definitief afscheid nemen van een overledene en handelen daar ook naar. Voor de schoonmakers van Tip Top betekent het schoonmaken na een overlijden veel meer dan slechts het simpelweg ontruimen van een woonruimte. We kiezen namelijk voor een zeer persoonlijke aanpak en houden bij elke handeling nauwgezet en respectvol rekening met de individuele wensen van de nabestaanden. Dankzij onze integere en open handelswijze is Tip Top bijvoorbeeld ook in staat om het leegruimen en schoonmaken van een woning samen met u uit te voeren, zodat het een voor u waardevol onderdeel van het rouwproces kan vormen.

Wij staan voor u klaar

TipTop Schoonmaakdiensten is inmiddels ruim 20 jaar actief in de schoonmaakbranche en is door de jaren heen in de Achterhoek een begrip geworden op het gebied van schoonmaken. Ons bedrijf is weliswaar gevestigd in Winterswijk, doch het schoonmaken na een overlijden is een service die we landelijk aanbieden. We zijn u graag van dienst om op uiterst respectvolle wijze uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden na een overlijden voor u uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend uw individuele wensen met ons door te nemen. Wij leveren onze dienstverlening door heel Nederland en kunnen snel ter plaatse zijn.

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182