Schoonmaakbedrijf Winterswijk - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek
 1. U bent hier: Home
 2. /
 3. Over Tip Top
 4. /
 5. Werkgebied
 6. /
 7. Schoonmaakbedrijf Winterswijk

Schoonmaakbedrijf Winterswijk

TipTop Schoonmaakdiensten uit Winterswijk maakt al jarenlang gebruik van de nieuwste technieken en meest milieuvriendelijkste schoonmaakproducten. Onze professionals werken iedere dag weer met passie aan uw schoonmaakwerk. Daarbij streven zij altijd naar het hoogst haalbare resultaat en een sterke relatie met opdrachtgevers gefundeerd op vertrouwen en resultaat.

In de Achterhoek zijn wij al jarenlang bekend als het beste schoonmaakbedrijf van Winterswijk, ook voor regulier schoonmaakonderhoud, schoorsteenvegen en glasbewassing!

TipTop Schoonmaakdiensten

Of u nu op zoek bent naar een glazenwasser, schoorsteenveger of gevelreiniger, bij TipTop schoonmaakbedrijf uit Winterswijk bent u aan het goede adres! Wij bieden een groot aanbod aan diverse schoonmaakdiensten. Voor elk schoonmaakwerk hebben wij een professional in dienst die graag voor u aan de slag gaat. Alle schoonmaakwerkzaamheden voeren we zorgvuldig uit met moderne apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

Glazenwasser Winterswijk

Op zoek naar TipTop schone ramen door een professionele glazenwasser in Winterswijk? TipTop Schoonmaakdiensten ontzorgt u volledig op het gebied van glasbewassing. Bij zowel woningen als bedrijfspanden voorziet ons team van glazenwassers in Winterswijk u van schone ramen. Glasbewassing is een specialistische schoonmaakdienst die zeker niet vergeten mag worden in de onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Door regelmatig uw glazen te laten wassen heeft nu niet alleen altijd nette en schone ramen, maar verlengt u ook nog eens de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over glasbewassing in Winterswijk of om een afspraak in te plannen.

Schoorsteenveger in Winterswijk

Ook het vegen van uw schoorsteen behoort tot de mogelijkheden van TipTop schoonmaakdiensten. Voor vakkundig onderhoud aan uw schoorsteen bent u bij dé schoorsteenveger van Winterswijk aan het goede adres. Vanuit Winterswijk vegen wij door de gehele Achterhoek schoorstenen. Onze professionele schoorsteenvegers beschikken over de kennis en de juiste middelen om iedere schoorsteen tot in perfectie te onderhouden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak voor schoorsteenvegen in te plannen.

Opdrachtgevers in en rondom Winterswijk

Wij verzorgen het schoonmaakwerk voor zowel bedrijven als particulieren door de gehele Achterhoek. Graag delen we een aantal opdrachtgevers uit Winterswijk en omgeving. Met trots werken wij o.a. voor:

 • Slingeland Ziekenhuis
 • Sportmedx
 • Westerveld en Vossers
 • Van Silfhout
 • Vakantiepark de Twee Bruggen
 • Rabobank Achterhoek-Oost

Vertrouwd schoonmaakbedrijf uit Winterswijk

TipTop Schoonmaakbedrijf uit Winterswijk staat voor Gedrevenheid, Passie en Gastvrijheid. En niet alleen in Winterswijk maar door de hele Achterhoek zijn we al jarenlang een bekend gezicht. Zo zijn we partner van verschillende organisaties, sportclubs en evenementen. Ook zij vertrouwen al jaren op onze schoonmaak-expertise.

Als top team staan we graag voor u klaar en gaan geen uitdaging uit de weg. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! We denken mee over uw schoonmaakwerk en zorgen er samen voor dat we tot het beste resultaat komen.

Benieuwd wat we voor uw schoonmaakwerk kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor u klaar!

Direct een afspraak maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Het béste schoonmaakteam van de Achterhoek!

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten in Winterswijk, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182