Schoonmaakbedrijf Winterswijk inschakelen? Kies voor Tip Top
  1. Home
  2. /
  3. Over Tip Top
  4. /
  5. Werkgebied
  6. /
  7. Schoonmaakbedrijf Winterswijk

Schoonmaakbedrijf Winterswijk

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat hygiëne op nummer 1 zet? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Met onze jarenlange expertise en kennis in het schoonmaakvak is geen opdracht voor ons te gek. Van het reinigen van zonnepanelen tot gevelreiniging en van glazenwassen tot schoorsteenvegen. Wij staan voor u klaar. Naast schoonmaak Winterswijk zijn wij ook actief werkzaam in de Achterhoek.

Ons schoonmaakteam gaat graag voor u aan de slag om u te voorzien van professioneel schoonmaakwerk. Onze ervaren en gecertificeerde schoonmakers voeren hun werk veilig en hygiënisch uit. Intensief contact en een goede samenwerking staan voor ons hoog in het vaandel. Samen stellen we uw wensen centraal en bespreken we de mogelijkheden.

Vertrouwd schoonmaakbedrijf in Winterswijk

Of u nu op zoek bent naar een glazenwasser, schoorsteenveger of gevelreiniger, bij TipTop schoonmaakbedrijf uit Winterswijk bent u aan het goede adres! Met ons diverse aanbod aan schoonmaakdiensten zijn wij multifunctioneel en kunnen wij gemakkelijk verschillende werkzaamheden combineren. Voor elke schoonmaakdienst hebben wij een ervaren professional in dienst. Wij werken enkel met hoogwaardige en moderne apparatuur, waardoor het werk nauwkeurig voor u wordt verzorgd.

Wij vinden het zeer belangrijk om het schoonmaakwerk ook bij de oorsprong aan te pakken. We maken dan ook niet alleen het zichtwerk schoon, maar reinigen ook het verborgen vuil. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij stellen dat een onverzorgde werkplek niet ideaal is voor de productiviteit. Daarnaast kan het een verkeerd beeld van uw bedrijf schetsen. Zorg dan ook voor een veilige en schone werkomgeving, waar uw werknemers zich prettig voelen en graag uw klanten verwelkomen.

Wij onderheiden ons op het gebied van een aantal aspecten. Zo werken wij met een scherpe prijstelling, zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste innovaties en is ons werk altijd gericht op het milieu. Een bijdrage leveren aan een schoner milieu in de omgeving is voor ons namelijk ontzettend belangrijk. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaakwerk? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een afspraak maken bij ons schoonmaakbedrijf Winterswijk?

Passie en gedrevenheid zijn twee belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. We stralen dit dan ook graag uit bij onze werkzaamheden. Ons ervaren team aan professionals staat graag voor u klaar. We onderhouden regelmatig contact om u voortdurend op de hoogte te houden. Ons doel is dan ook om een relatie met u op te bouwen. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Samen komen we tot het beste resultaat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een heerlijke kop koffie. Zo is uw schoonmaakwerk binnen de kortste keren weer Tip Top in orde!

Het béste schoonmaakteam van de Achterhoek!

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten in Winterswijk, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182