Schoonmaakbedrijf Lochem - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek
  1. U bent hier: Home
  2. /
  3. Over Tip Top
  4. /
  5. Werkgebied
  6. /
  7. Schoonmaakbedrijf Lochem

TipTop Schoonmaakdiensten, hét schoonmaakbedrijf in regio Lochem

Schoonmaakbedrijf TipTop staat voor professionele schoonmaakdiensten, jarenlange ervaring en gastvrijheid. Wanneer u in regio Lochem op zoek bent naar een fijn en betrouwbaar schoonmaakbedrijf, dan helpt TipTop u graag verder. We werken voor zowel bedrijven als particulieren in de Achterhoek.

TipTop: persoonlijke aanpak

Wilt u uw bedrijf in regio Lochem professioneel laten schoonmaken en onderhouden? TipTop staat voor een persoonlijke en gedreven aanpak, waarbij we het klantencontact erg belangrijk vinden. De communicatie is open en helder en we zorgen ervoor dat we alleen komen schoonmaken wanneer het nodig is. Zo bespaart u kosten en werken wij efficiënter. Ons team bestaat uit gekwalificeerde en vakkundige werknemers die hart voor de zaak hebben en hun werk goed doen. Met TipTop weet u zeker dat u bij uw bedrijf in Lochem en omstreken een goed schoonmaakbedrijf in huis haalt.

Diverse diensten in Lochem en omgeving

We hebben ruime ervaring in het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. Van de kantoorruimtes tot aan de wc’s, maar ook tuinonderhoud en schoorsteenvegen zit ons in takenpakket. We maken diverse soorten gebouwen schoon, zoals winkels, fabrieken, zorginstellingen, kantoren en bedrijfshallen. Hoe vaak de schoonmaakbeurt plaatsvindt, ligt aan het rooster dat we met u als opdrachtgever afspreken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw interieur vlek-en vuilvrij. De reguliere schoonmaak kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. U kunt er ook voor kiezen om dagelijks uw kantoorruimte te laten schoonmaken. Heeft u een bedrijf dat erg hygiënisch moet zijn en blijven? Dan komen we dagelijks langs om alles te onderhouden. De schoonmaakproducten die we gebruiken, zijn milieuvriendelijk en we passen de nieuwste technieken toe.

Vloeronderhoud voor uw bedrijf in Lochem

Een schone vloer weerspiegelt een schone werkomgeving. Daarom kunt u TipTop Schoonmaakdiensten inhuren voor vloeronderhoud. We zorgen voor het vloeronderhoud bij particulieren en bij bedrijven. Wilt u uw tapijt laten reinigen? Daar helpen we u ook graag bij. Onze professionals weten welke vorm van onderhoud bij welk type vloer past. Tijdens de planning en oriëntatiefase van uw opdracht bespreken we uw wensen en adviseren we u over het vloeronderhoud.

Glazen wassen in de Achterhoek

Wanneer de ramen van uw bedrijfspand blinken, is de uitstraling van uw bedrijf ook meteen perfect. Daarnaast is schoongewassen glas ook beter voor de duurzaamheid van kozijnen en ramen. TipTop wast de ramen aan de binnen- en buitenkant en maakt ook de gevel schoon. Ook onze glazenwassers zijn ook actief in Lochem en gebruiken de meest innovatieve producten en gereedschappen. Daarnaast werken ze veilig en efficiënt.

Schoorsteenveger Lochem

Uw schoorsteen regelmatig schoonmaken en goed onderhouden is zeer belangrijk. Maakt u bijvoorbeeld regelmatig gebruik van uw kachel, laat dan ook regelmatig uw schoorsteen vegen en voorkom gezondheidsproblemen. U kunt zelfs levensgevaarlijke situaties door bijvoorbeeld brand voorkomen door uw schoorsteen professioneel te laten vegen. Ook in Lochem staan onze schoorsteenvegers voor u klaar!

Werkgebied in regio Lochem

Bedrijven in Lochem vallen in ons werkgebied in de regio Achterhoek, dus wilt u gebruik maken van onze schoonmaakdiensten? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan bij ons. We adviseren u graag over onze diensten en denken mee met uw wensen.

Het béste schoonmaakteam van de Achterhoek!

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten in Ruurlo, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182