Schoonmaakbedrijf Haaksbergen - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek
  1. U bent hier: Home
  2. /
  3. Over Tip Top
  4. /
  5. Werkgebied
  6. /
  7. Schoonmaakbedrijf Haaksbergen

Schoonmaakbedrijf Haaksbergen

TipTop Schoonmaakdiensten is hét professionele schoonmaakbedrijf van Haaksbergen. Ons gespecialiseerde team van vaklieden gaat graag aan de slag met uw schoonmaakwerk. Met jarenlange ervaring en moderne apparatuur gaan wij geen klus uit de weg. Van glazenwasser tot schoorsteenveger; ons team staat voor u klaar in Haaksbergen!

Schoonmaakdiensten

Of u nou op zoek bent naar een schoorsteenveger, gevelreiniger of glazenwasser in Haaksbergen, u vindt ze bij TipTop schoonmaakdiensten. Bij ons vindt u een breed aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in:

Glazenwasser Haaksbergen

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Haaksbergen? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten aan het goede adres. Ons team van professionele glazenwassers reinigen uw ramen vakkundig met de juiste middelen. Met behulp van hoogwerkers bereiken zij hoogtes van maar liefst 18 meter. Zo wassen zij uw ramen in Haaksbergen zo efficiënt mogelijk. Combineer glasbewassing met een ander schoonmaakwerk en laat u volledig ontzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie óf plan een afspraak in voor glazenwassen.

Schoorsteenveger

Is uw schoorsteen toe aan professionele reiniging en bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Haaksbergen? Geen probleem, TipTop schoonmaakdiensten heeft ook schoorsteenvegers actief in Haaksbergen. Schoorsteenvegen is eenvoudig te combineren met ander schoonmaakwerk zoals glasbewassing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie óf om een afspraak in te plannen.

Gevelreiniging

Geen zorgen over gevelreiniging? Laat uw gevel dan reinigen door TipTop Schoonmaakdiensten, óók in Haaksbergen. Met ons team van gedreven en vakbekwame professionals reinigen wij uw gevel snel, effectief én veilig. Het team gaat op het gebied van gevelreiniging geen uitdaging uit de weg!

Schoonmaakwerk Haaksbergen

Regulier schoonmaakwerk voeren wij herhaaldelijk uit bij u op locatie, zo nemen we al uw schoonmaakzorgen uit handen. Naast particuliere woningen houden wij ook kantoren, winkels en zorginstellingen op reguliere basis schoon. De frequentie van het reguliere schoonmaakonderhoud stemmen we natuurlijk volledig af op uw wensen. Het schoonmaakwerk wordt iedere keer weer met uiterste zorg door ons professionele team uitgevoerd.

Vertrouwd schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

Ben u op zoek naar een vertrouwd schoonmaakbedrijf in Haaksbergen? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten in goede handen. Onze professionals werken iedere dag weer met passie aan het meest uiteenlopende schoonmaakwerk. Ons team staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Voorbeelden van enkele van onze opdrachtgevers zijn: Vakantiepark De Twee Bruggen en Rabobank Achterhoek-Oost.

Wij denken graag met uw mee om tot en zo optimaal mogelijk schoonmaakresultaat te komen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen we voor schoonmaakwerk met het beste resultaat.

Direct een afspraak maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Het béste schoonmaakteam van Haaksbergen

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten, ook in Haaksbergen jarenlange ervaring!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182