Schoonmaakbedrijf Groenlo - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek
  1. U bent hier: Home
  2. /
  3. Over Tip Top
  4. /
  5. Werkgebied
  6. /
  7. Schoonmaakbedrijf Groenlo

Professioneel schoonmaakbedrijf in regio Groenlo: TipTop Schoonmaakdiensten

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Groenlo? TipTop Schoonmaakdiensten heeft een team van professionals met jarenlange ervaring voor u klaar staan. We werken voor bedrijven en particulieren in de Achterhoek. We verzorgen schoonmaakonderhoud, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepalen reiniging, het glazen wassen, tapijtreiniging en tuinonderhoud. De communicatie met onze klanten is altijd open en duidelijk, zodat we het beste schoonmaakresultaat neerzetten. Onze samenwerking is persoonlijk en we vinden goed contact met onze klanten erg belangrijk. Samen zorgen we voor een goed resultaat op het gebied van schoonmaakonderhoud.

Schoonmaakonderhoud in Groenlo en omgeving

Wanneer u TipTop Schoonmaakdiensten inhuurt, bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf efficiënt schoongemaakt wordt. Ons bedrijf werkt met prestatiecontracten, dit houdt in dat we alleen schoonmaken wanneer dat nodig is, om kosten te besparen voor u. We onderhouden diverse soorten bedrijfspanden en verzorgen dan ook het schoonmaakonderhoud van het sanitair tot aan de kantoorruimten. Zo onderhouden we bedrijfshallen, zorginstellingen, winkels en fabrieken. Onze vakkundige schoonmakers weten waar ze op moeten letten bij het schoonmaken en gebruiken hiervoor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo heeft u een schone en prettige werkomgeving waarin u met een gerust hart klanten of gasten kunt ontvangen. We verzorgen graag uw schoonmaakonderhoud in Groenlo en omgeving.

Glazenwasser in Groenlo

Bent u op zoek naar een glazenwasser in de regio Groenlo? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten aan het goede adres. Wij zijn al jaren het beste schoonmaakteam van de Achterhoek. Glasbewassing is dan ook een specialistische dienstverlening die u zeker niet vergeten mag in het algemene onderhoud uw woning of bedrijfspand. Schoongewassen glas verlengt de levensduur van uw ramen en kozijnen. Zo heeft u niet alleen schone ramen maar regelt u ook gelijk het behoud van hout- en verfwerk.

Tuinonderhoud in regio Groenlo

Naast het schoonmaken van kantoren, bedrijfspanden en particuliere woningen, is TipTop ook goed inzetbaar voor tuinonderhoud. Een mooie tuin is namelijk een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf of eigen woning. Het tuinonderhoud dat we bieden, gaat van het knippen van heggen, snoeien, harken tot aan met de hogedrukreiniger groen aanslag verwijderen. We bespreken graag uw wensen met betrekking tot het tuinonderhoud. Zo kunt u kiezen voor eenmalig onderhoud of tuinonderhoud op regelmatige basis. Hierbij sluiten we een flexibel onderhoudscontract af, waarin precies beschreven staat hoe vaak en wanneer het onderhoud plaatsvindt. Zo ben u verzekerd van professioneel en betrouwbaar tuinonderhoud. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinen onderhouden en werken bijvoorbeeld bij scholen, overheidsinstanties en bedrijven.

Gevelreiniging in Groenlo en omstreken

Een blinkend kantoor, een mooi gesnoeide tuin en een strakke gevel: uw kantoorpand straalt wanneer TipTop langs is geweest. We verzorgen ook de gevelreiniging van uw bedrijf in regio Groenlo. Gevels en voegen zijn vaak door de jaren heen vuil en vies geworden en TipTop helpt u graag bij het verwijderen hiervan. Onze vakmensen hebben veel ervaring in gevelreiniging en hebben de juiste schoonmaakmiddelen hiervoor in huis. Daarnaast geven we u ook graag advies over het onderhoud. TipTop Schoonmaakdiensten staat voor u klaar op het gebied van gevelreiniging en schoonmaakonderhoud. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. In Groenlo en omgeving is TipTop de marktleider en de betrouwbare partner op schoonmaakgebied.

Het béste schoonmaakteam van de Achterhoek!

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten in Groenlo, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182