Schoonmaakbedrijf Gelderland - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek
  1. U bent hier: Home
  2. /
  3. Over Tip Top
  4. /
  5. Werkgebied
  6. /
  7. Schoonmaakbedrijf Gelderland

Schoonmaakbedrijf Gelderland

Zoekt u een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Gelderland? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Het beste schoonmaakteam van Gelderland vol professionals met jarenlange ervaring gaat graag aan de slag met uw schoonmaakwerk.

Met een aanbod van schoonmaakwerk tot schoorsteenvegen en glazenwassen, staan we door heel Gelderland voor u klaar. We werken zowel voor bedrijven als particulieren en staan bekend om ons intensieve contact met onze opdrachtgevers. Op deze manier zetten wij uw schoonmakenwerk centraal en zorgen we dat uw wensen worden vervuld. Daarbij zijn integriteit en vertrouwen voor ons erg belangrijk.

Schoonmaakdiensten

Of u nou op zoek bent naar een glazenwasser, gevelreiniger of schoorsteenveger in Gelderland, u vindt ze bij ons. Wij bieden namelijk een zeer uitgebreid en divers schoonmaakdiensten aanbod aan door heel Gelderland. Voor iedere klus hebben wij een professional die voor uw schoonmaakwerk aan de slag kan gaan.

Alle schoonmaakwerkzaamheden voeren we zorgvuldig uit. Dit doen we met geavanceerde benodigdheden zodat we iedere klus effectief én veilig uit kunnen voeren.

Schoorsteenveger Gelderland

Is uw schoorsteen toe aan professionele reiniging en bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Gelderland? Geen probleem! Wij zijn actief door heel Gelderland en komen graag uw schoorsteen vegen. Een afspraak maken doet u gemakkelijk en snel via onze website. Nog meer schoonmaakwerk? Combineer dit dan slim met ons ruime aanbod aan schoonmaakonderhoud. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie óf om een afspraak in te plannen.

Glazenwassen

Ook voor een glazenwasser in Gelderland bent u bij ons aan het goede adres. Onze glazenwassers maken namelijk gebruik van moderne en innovatieve gereedschappen. Daarnaast zetten wij eigen hoogwerkers in om zo efficiënt mogelijk glasbewassing toe te passen. Hiermee zijn onze glazenwasser door heel Gelderland flexibel en kunnen zijn veilig te werk gaan tot een hoogte van maar liefst 18 meter.

Gevelreiniging in Gelderland

Als u zich geen zorgen wilt maken over gevelreiniging van u woning of pand, laat dan uw gevel reinigen door TipTop schoonmaakdiensten. Wij passen gevelreiniging overal in Gelderland toe met gedreven en vakbekwame professionals en de juiste middelen. Hierdoor kunnen wij uw gevel snel, effectief én veilig reinigen.

Onze gevelreiniging professionals gaan geen uitdaging uit de weg. Door middel van een vakkundige analyse en inventarisatie van uw woning of pand zijn zij in staat zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil van uw gevel te reinigen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Schoonmaakwerk

Op zoek naar een vertrouwde partner in Gelderland voor uw reguliere schoonmaakwerk? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten in goede handen. Onze professionals werken met passie en gedrevenheid aan de meest uiteenlopende schoonmaakonderhoud projecten door heel Gelderland. Zowel voor particulieren als bedrijven staat ons schoonmaakteam klaar. Voorbeelden van enkele van onze opdrachtgevers zijn: Rabobank Achterhoek-Oost en Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem.

Wij helpen u graag met meedenken om zo onze schoonmaakdiensten zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen we voor schoonmaakwerk met het beste resultaat.

Vertrouwd schoonmaakbedrijf in Gelderland

Onze professionals werken iedere dag weer met passie en gedrevenheid. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring in schoonmaakonderhoud. Korte lijnen en directe communicatie vinden wij erg prettig, en zullen er dan ook alles aan doen om een goede relatie met u op te bouwen. Dat schept een band én vertrouwen.

TipTop Schoonmaakdiensten is in Gelderland al jarenlang een bekend gezicht. Zo zijn we partner van diverse organisaties, sportclubs en evenementen door heel Gelderland waar we ons hard voor inzetten. Zij vertrouwen al jaren in op onze expertise. En niet alleen bedrijven hebben vertrouwen in ons. Ook voor particulieren staan we iedere dag weer klaar met uiteenlopende schoonmaakdiensten.

Direct een afspraak maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Het béste schoonmaakteam van de Achterhoek!

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten in Ruurlo, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182