Schoonmaakbedrijf Eibergen - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek
  1. U bent hier: Home
  2. /
  3. Over Tip Top
  4. /
  5. Werkgebied
  6. /
  7. Schoonmaakbedrijf Eibergen

TipTop Schoonmaakdiensten: uw partner in Eibergen e.o.

Tiptop Schoonmaakdiensten is een professioneel, ervaren en voordelig schoonmaakbedrijf uit Winterswijk, gericht op bedrijven en particulieren. Wij zijn actief sinds 1997 en hebben dus een ruime ervaring opgebouwd in de schoonmaakwereld. TipTop is werkzaam in de regio Eibergen, maar ook andere plaatsen en regio’s in de Achterhoek kunnen op ons precisiewerk vertrouwen en ons benaderen.

Onze naam zegt eigenlijk alles waar wij voor staan: TipTop Schoonmaakdiensten. Onze ervaren en gecertificeerde schoonmakers doen ons hun werk tiptop. Ze nemen hun werk uiterst serieus en werken hygiënisch en secuur. Zodat u verder geen omkijken meer heeft naar het reinigen van uw hal, gebouw of kantoor. We hebben oog voor onze klanten als personen, zijn betrouwbaar en flexibel. Zo kunnen we tegemoet komen aan uw wensen. Want de klant is koning bij TipTop!

In de hele Achterhoek, en dus ook bij u in de regio Eibergen, leveren wij uitstekende schoonmaakdiensten aan bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. Onze klanten waarderen onze accurate dienstverlening en concurrerende prijsstelling. Niets voor niets keren ze dan ook bij TipTop terug.

De voordelen van TipTop op een rijtje

Als u kiest voor TipTop Schoonmaakdiensten, kiest u voor een betrouwbaar, zeer ervaren en veelzijdig schoonmaakbedrijf. Wij bedienen zowel grote als kleine bedrijven, maar ook particulieren. Heeft een eigen bedrijf, dan kunt u voor vrijwel alle schoonmaakdiensten bij ons terecht. Denk aan glasbewassing, schoonmaakonderhoud, vloerreiniging of het reinigen van zonnepanelen. Het maakt ons niet uit hoe groot uw bedrijf is, want wij hebben veel professionals in dienst. Particulieren kunnen TipTop Schoonmaakdiensten benaderen voor glasbewassing, tapijtreiniging, het schoonmaken van uw zonnepanelen, tuinonderhoud en schoorsteenvegen.

Wij van TipTop werken met een accuraat werkrooster, zodat u ervan verzekerd bent dat uw kantoor, bedrijfsruimte of uw zonnepanelen altijd pico bello schoon zijn én blijven.

Een ander voordeel dat wij onze klanten bieden, is dat wij ons er niet met een Jantje van Leiden van afmaken. We hebben oog voor zowel zichtbaar als verborgen vuil en maken alles schoon. U ziet het, u ruikt het en u voelt het! Hierdoor zorgt u ervoor at uw werknemers graag in uw bedrijf komen.

TipTop onderscheidt zich ten slotte niet alleen door de scherpe prijsstelling in vergelijking met andere schoonmaakbedrijven, maar ook door ons gebruik van moderne technieken – wij blijven innoveren – en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Want wij willen dat alles TipTop voor elkaar is!

Een schoonmaakklus in Eibergen? Wij staan voor u klaar!

Uw schoonmaakwerk, of u nu particulier bent of bedrijfseigenaar, besteedt u in Eibergen en omgeving eenvoudig, vertrouwelijk en voordelig uit aan TipTop Schoonmaakdiensten. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan direct voor u klaar om u van dienst te zijn!

Het béste schoonmaakteam van de Achterhoek!

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten in Ruurlo, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182