Schoonmaakbedrijf Duiven - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek
  1. U bent hier: Home
  2. /
  3. Over Tip Top
  4. /
  5. Werkgebied
  6. /
  7. Schoonmaakbedrijf Duiven

Schoonmaakbedrijf Duiven

Voor een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Duiven bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten op de juiste plek. Want ook in Duiven staan wij met ons gehele aanbod aan schoonmaakdiensten voor u klaar. Ons team van schoonmaakprofessionals gaat graag aan de slag met uw schoonmaakwerk. Wij nemen voor zowel particulieren als bedrijven glasbewassing, gevelreiniging, schoorsteenvegen en ander schoonmaakwerk in Duiven uit handen. Daarbij staat uw wens centraal! Integriteit en vertrouwen zijn hierin onze belangrijkste pijlers.

Onze schoonmaakdiensten

Of u nou op zoek bent naar een glazenwasser, schoorsteenveger of gevelreiniger. TipTop Schoonmaakdiensten is hét schoonmaakbedrijf van Duiven die het allemaal aanbiedt onder één dak. Door ons ruime en diverse aanbod bent u met al uw schoonmaakwerk in goede handen. Uitgerust met geavanceerd schoonmaakapparatuur voeren wij iedere schoonmaakklus in Duiven en omgeving uit.

Glazenwasser Duiven

Professionele glasbewassing door een ervaren glazenwasser in Duiven. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van glasbewassing van uw glazen gevel. Bij zowel woningen als bedrijfspanden voorziet ons team van glazenwassers in Duiven u van schone ramen. Op een professionele en veilige manier passen zijn deze specialistische schoonmaaktechniek toe. Neem contact met ons op voor meer informatie over glasbewassing of om een afspraak in te plannen.

Schoorsteenveger – de beste in Duiven

Jaarlijks ontstaan tientallen schoorsteenbranden. Dit is doorgaans het gevolg van slecht onderhoud aan de schoorsteen. Voorkom schoorsteenbranden en alle nare gevolgen van dien en kies voor een professionele schoorsteenveger in Duiven. Ook brandverzekeringen stellen steeds vaker hogere eisen aan het tijdig en het professioneel laten vegen van uw schoorsteen. Plan daarom vandaag nog een afspraak in met een van onze professionele schoorsteenvegers in Duiven.

Gevelreiniging

Maakt u zich geen zorgen over het reinigen van uw gevel! Onze professionals zijn getraind en vakbekwaam met de juiste middelen en passen gevelreiniging veilig en snel toe. Dus heeft u een pand of woning in Duiven of omgeving? Dan adviseren wij u graag over borstelen, hogedrukreiniging of impregneren. Deze gevelreiniging technieken bieden bij als schoonmaakbedrijf aan om u zo goed mogelijk mee van dienst te kunnen zijn.

Regulier Schoonmaakwerk

Een schone omgeving, thuis óf op het werk. Daar waar u, medewerkers of gasten zich prettig voelen is onderhevig aan onderhoud. Schoonmaakwerk op reguliere basis is dan ook iets van alle dagen. Onze professionele vakmensen ontzorgen u graag op het gebied van regulier schoonmaakwerk. Zij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van zowel bedrijfspanden als particuliere woningen.

Vertrouwd schoonmaakbedrijf in Duiven

U bent dus op zoek naar een vertrouwd schoonmaakbedrijf in Duiven? De professionals van TipTop Schoonmaakdiensten werken iedere dag weer met passie en hebben jarenlange ervaring. Duidelijke communicatie en korte lijnen vinden wij in onze relatie met u erg belangrijk. Zo kunnen we van elkaar onze verwachtingen uitspreken en helpen we elkaar naar het beste eindresultaat.

TipTop Schoonmaakdiensten is niet alleen in Duiven maar door heel Gelderland al jarenlang een bekend gezicht. Zo zijn we partner van verschillende organisaties, sportclubs en evenementen. Ook zij vertrouwen al jaren op onze schoonmaak-expertise.

Wij helpen u graag bij het meedenken over uw schoonmaakwerk in Duiven om het beste uit onze samenwerking te halen. Samen komen we tot het beste resultaat.

Direct een afspraak maken voor schoonmaakwerk in Duiven?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Het béste schoonmaakteam van Gelderland

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten in Duiven, jarenlang ervaring en marktleider in Gelderland!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182