Schoonmaakbedrijf Doetinchem - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek
 1. U bent hier: Home
 2. /
 3. Over Tip Top
 4. /
 5. Werkgebied
 6. /
 7. Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Schoonmaakbedrijf Doetinchem

TipTop Schoonmaakdiensten is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Doetinchem. Maak kennis met onze professionals; het beste schoonmaakbedrijf van de Achterhoek. Met een dienstenaanbod van schoorsteenveger en gevelreiniging tot schoonmaakwerk voor zowel particulieren als bedrijven, zijn wij als schoonmaakbedrijf in Doetinchem en omstreken marktleider.

Ons professionele team staat met passie en gedrevenheid voor u klaar om uw schoonmaakwerk uit handen te nemen. Door intensief contact met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat uw wensen worden vervuld en ook blijven. Integriteit en vertrouwen zijn voor ons erg belangrijk.

Schoonmaakdiensten

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Doetinchem? Of ben u juist op zoek naar een schoorsteenveger of gevelreiniging? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ons schoonmaakdiensten aanbod is namelijk zeer divers; voor elke klus hebben wij een professional die voor u aan de slag kan gaan. Wij voeren iedere klus zorgvuldig uit en we zijn uitgerust met de meest geavanceerde benodigdheden zodat we elke klus effectief en veilig kunnen uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in o.a.:

Regulier schoonmaakonderhoud

Regulier schoonmaakonderhoud voeren wij herhaaldelijk uit bij u op locatie, zo nemen we al uw schoonmaak zorgen uit handen. Wij onderhouden naast particuliere woningen ook diverse typen gebouwen zoals kantoren, winkels en zorginstellingen. De frequentie van ons regulier schoonmaakonderhoud stemmen we volledig af op uw wensen. Onze schoonmaakprofessionals zorgen er uiteindelijk voor dat de schoonmaakonderhoud iedere keer weer met uiterste precies en de gewenste kwaliteit wordt uitgevoerd.

Glazenwasser – de beste in Doetinchem

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser in Doetinchem? Wij ontzorgen u ook glasbewassing van zowel uw binnen- als buitengevel. Glasbewassing is een specialistische schoonmaakdienst die u zeker niet mag vergeten in het onderhoud van uw bedrijfspand of woning. Dankzij ons team van glazenwassers in Doetinchem heeft u weer schone ramen. Een groot voordeel daarvan is dat u hiermee de levensduur van uw ramen en kozijnen verlengt. Twee vliegen in één klap.

Schoorsteenveger Doetinchem

Moet uw schoorsteen professioneel gereinigd worden en bent u opzoek naar een schoorsteenveger in Doetinchem? Geen probleem, TipTop schoonmaakdiensten heeft schoorsteenvegers actief door heel de Achterhoek en dus ook in Doetinchem. Maak uw afspraak gemakkelijk en snel via de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Het schoorsteenvegen is namelijk makkelijk te combineren met andere schoonmaakdiensten. Zo kan al uw schoonmaakwerk in één keer uitgevoerd worden.

Gevelreiniging

Wilt u zich geen zorgen maken over de gevelreiniging van een pand of woning in Doetinchem? Laat uw gevel dan reinigen door de professionele gevelreinigers van TipTop! Onze professionals zijn getraind en vakbekwaam met de juiste middelen, hierdoor zal uw gevel snel en veilig gereinigd zijn. Onze professionals op het gebied van gevelreiniging gaan geen uitdaging uit de weg.

Tuinonderhoud

Op zoek naar professionals die uw tuin in Doetinchem kunnen onderhouden? Ook daarvoor bent u bij TipTop aan het juiste adres. Want naast schoonmaakwerk in Doetinchem zorgen we er ook voor dat uw tuin en perfect bij ligt. Wij bieden namelijk compleet tuinonderhoud zoals:

 • Snoeien van groen
 • Knippen van heggen
 • Harken van uw tuin
 • Groene aanslag verwijderen met onze hogedruk apparatuur

Ons professionele team staat elke dag voor u klaar om uw tuin perfect te onderhouden. Met recht het beste schoonmaakbedrijf van Doetinchem!

Elke klus gaat gepaard met een vakkundige analyse van de situatie en een advies over hoe we uw objecten zowel zichtbaar als onzichtbaar schoon kunnen maken. Vraag voor een deskundig advies een vrijblijvende offerte aan.

Opdrachtgevers in de regio

Wij werken voor veel verschillende opdrachtgevers in de regio Doetinchem met uiteenlopende diensten. Met trots werken wij o.a. voor:

 • Slingeland Ziekenhuis
 • Sportmedx
 • Westerveld en Vossers
 • Van Silfhout
 • Vakantiepark de Twee Bruggen
 • Rabobank Achterhoek-Oost

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact, wij staan altijd voor u klaar.

Direct een afspraak maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Het béste schoonmaakteam van Doetinchem

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten in Doetinchem, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182