Schoonmaakbedrijf Doetinchem nodig? Schakel Tip Top in
 1. Home
 2. /
 3. Over Tip Top
 4. /
 5. Werkgebied
 6. /
 7. Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doetinchem? Dan bent u daarvoor aan het juiste adres bij TipTop Schoonmaakdiensten. Wij zijn een schoonmaakbedrijf gevestigd in Doetinchem. Het is tijd om kennis te maken met onze professionals; het beste schoonmaakbedrijf van de Achterhoek. Met een dienstenaanbod van schoorsteenveger en gevelreiniging tot schoonmaakwerk voor zowel particulieren als bedrijven, zijn wij als schoonmaakbedrijf in Doetinchem en omstreken marktleider. Ons team bestaat alleen maar uit professionals en ze staan met passie en gedrevenheid voor u klaar om uw schoonmaak werk Doetinchem uit handen te nemen. Door intensief contact met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat uw wensen worden vervuld en ook blijven. Integriteit en vertrouwen zijn voor ons erg belangrijk bij ons schoonmaakwerk Doetinchem.

Gevelreiniging Doetinchem en meer

Misschien bent u wel op zoek naar een glazenwasser in Doetinchem? Of bent u juist op zoek naar een schoorsteenveger of gevelreiniging in Doetinchem? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ons schoonmaakdiensten aanbod is namelijk zeer divers. Wij hebben voor iedere klus een professional die voor u aan de slag kan gaan. Wij voeren iedere klus zorgvuldig uit en we zijn uitgerust met de meest geavanceerde benodigdheden zodat we elke klus effectief en veilig kunnen uitvoeren.

Zeer uitgebreid dienstenaanbod

Bij schoonmaak Doetinchem bent u aan het juiste adres voor een zeer uitgebreid dienstenaanbod als het gaat over schoonmaakwerkzaamheden. Wij durven wel te zeggen dat we horen bij de top schoonmaakbedrijven in onze regio! Bij ons bent u aan het juiste adres voor bijvoorbeeld Regulier schoonmaakonderhoud. Bij u op locatie kunnen we u veel schoonmaakwerkzaamheden uit handen nemen. We onderhouden naast particuliere woningen ook diverse typen gebouwen zoals kantoren, winkels en zorginstellingen. De frequentie van ons regulier schoonmaakonderhoud wordt afgestemd op uw wensen. De schoonmaakprofessionals zorgen er uiteindelijk voor dat het schoonmaakonderhoud iedere keer weer netjes wordt uitgevoerd en met het gewenste eindresultaat natuurlijk! Wij hebben dan ook de beste schoonmaakster Doetinchem in dienst speciaal voor u!

Glazenwasser – de beste in Doetinchem

Wij behoren niet voor niets bij de top schoonmaakdiensten en daarom kunt u bij ons ook terecht voor de beste professionele glazenwasser in Doetinchem. Wij ontzorgen u graag als het gaat over glasbewassing van zowel uw binnen- als buitengevel. Glasbewassing is een specialistische schoonmaakdienst die u zeker niet mag vergeten in het onderhoud van uw bedrijfspand of woning. Dankzij ons team van glazenwassers in Doetinchem heeft u weer schone ramen. Een groot voordeel daarvan is dat u hiermee de levensduur van uw ramen en kozijnen verlengt. Twee vliegen in één klap en ons schoonmaakbedrijf Doetinchem staat direct voor u klaar!

Schoorsteenveger Doetinchem

Het is belangrijk dat u op tijd de schoorsteen professioneel laat reinigen. Zoekt u daarvoor een schoorsteenveger in Doetinchem? Geen probleem, TipTop schoonmaakdiensten heeft schoorsteenvegers actief door heel de Achterhoek en dus ook in Doetinchem. Maak uw afspraak eenvoudig en snel via de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Het schoorsteenvegen is namelijk goed te combineren met andere schoonmaakdiensten. Zo kan al uw schoonmaakwerk in één keer worden uitgevoerd door ons schoonmaakbedrijf Doetinchem.

Tuinonderhoud

Natuurlijk bent u op zoek naar professionals die uw tuin in Doetinchem kunnen onderhouden. Wist u dat wij van TipTop dit ook voor u doen? U bent daarvoor bij ons echt aan het juiste adres, want naast schoonmaakwerk in Doetinchem zorgen we er ook voor dat uw tuin en perfect bij ligt. Wij bieden een compleet tuinonderhoud zoals:

 • Snoeien van groen
 • Knippen van heggen
 • Harken van uw tuin
 • Groene aanslag verwijderen met onze hogedruk apparatuur

Maar dit zijn slechts een paar van onze werkzaamheden, alles wat bij tuinonderhoud hoort kunnen wij voor u uitvoeren! Ons professionele team staat elke dag voor u klaar om uw tuin perfect te onderhouden. Met recht het beste top schoonmaakbedrijf van Doetinchem! Iedere klus gaat gepaard met een vakkundige analyse van de situatie en een advies over hoe we uw objecten zowel zichtbaar als onzichtbaar schoon kunnen maken. Vraag voor een deskundig advies een vrijblijvende offerte aan.

Opdrachtgevers in de regio

Wij werken voor veel verschillende opdrachtgevers in de regio Doetinchem met uiteenlopende diensten. Met trots werken wij o.a. voor:

 • Slingeland Ziekenhuis
 • Sportmedx
 • Westerveld en Vossers
 • Van Silfhout
 • Vakantiepark de Twee Bruggen
 • Rabobank Achterhoek-Oost

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact, wij staan altijd voor u klaar.

Direct een afspraak maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. We staan iedere dag weer voor u klaar om samen met u te bekijken hoeveel werk wij u uit handen kunnen nemen.

Het béste schoonmaakteam van Doetinchem

Kies voor TipTop Schoonmaakdiensten in Doetinchem, jarenlang ervaring en marktleider in de Achterhoek!

Daarom kies je voor TIPTOP

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod
Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Contact

TipTop Schoonmaakdiensten
Van der Heijdenstraat 16
7102 JA Winterswijk
Telefoon: 0543 – 516182