Klanten - TipTop | Hét Schoonmaakbedrijf van de Achterhoek

Daarom kies je voor TipTop Schoonmaakdiensten

Team van professionals
Korte en directe communicatie
Jarenlange ervaring
Marktleider in de Achterhoek
Uitgebreid dienstaanbod

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

T 0543 – 516182
E info@tiptopschoon.nl

Onze Klanten

Wij proberen onze relatie met opdrachtgevers intensief te onderhouden, door heldere afspraken te maken en de wensen in kaart te brengen hebben we met veel opdrachtgevers een effectieve relatie opgebouwd.

Bekijk wat opdrachtgevers over ons zeggen.

Vakantiepark De Twee Bruggen

“Gastbeleving is waar het in ons vak om draait. Waarmaken van wat je uitstraalt en beloofd. Het schoon zijn van een vakantieaccommodatie is voor veel vakantiegasten geen vanzelfsprekendheid door veelal slechte ervaringen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat een accommodatie brandschoon is zodat een vakantie vanaf het eerste moment van aankomst positief kan beginnen.

TipTop verzorgt voor ons al jarenlang, naar grote tevredenheid, dit belangrijke onderdeel van de totaalbeleving van ons park. TipTop Schoonmaakdiensten en De Twee Bruggen werken samen om de vakantie voor onze gasten onvergetelijk te maken.”

Hendrik-Jan Mensink
Vakantiepark De Twee Bruggen

Hesselink Koffie

“TipTop Schoonmaakdiensten ontzorgt ons al jaren naar volle tevredenheid op het gebied van schoonmaak en maakt alles TipTop schoon!”

Carli Hesselink
Hesselink Koffie

Wiggers Lijstprofielen

“Het is prettig zakendoen met TipTop Schoonmaakdiensten, zij hebben korte lijnen / prettig persoonlijk contact; dames werken hard en goed; flexibel; kortom wij zijn zeer tevreden!”

Jessica Oude Heuvel
Wiggers Lijstprofielen

Kappershuis de Vries

“Tiptop is zeer persoonlijk, komt altijd onze gezamenlijke afspraken correct na, daarnaast hebben ze een hoge kwaliteit dus voor ons hét schoonmaakbedrijf van de Achterhoek.”

Jeroen de Vries
Kappershuis de Vries

Ook klaar om voor TipTop te gaan?

Bent u ook klaar om voor TipTop Schoonmaakdiensten te kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.